Termék státusza
Ár
3 449 Ft - 7 390 Ft
Kategóriák*
Ajánlott korosztály*
Nem*
Téma szerint*
Hányan játszhatják?*
Fejlesztési terület*

Buddy & Barney

A Buddy & Barney szenvedélyesen rajong a játékokért. Célja olyan fejlesztőjátékok, és oktatójátékok készítése, amelyek egyben szórakoztatják is a gyerekeknek szerte a világon.

A cég alapítója Jeremy Boreham több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a játékiparban.

A Buddy & Barney minőségi gyermekjátékokat tervez és gyárt, valamint folyamatosan törekszik arra hogy újdonságokkal is meglepje a vásárlókat.

Küldetésként az a gondolat fogalmazódott meg, hogy olyan termékeket gyártsanak amelyek szórakoztatnak, és egyben ösztönzik a gyermekeket az aktív tanulásra a játékon keresztül.

Görgess lejjebb, és nézz szét Buddy & Barney fejlesztőjátékaink között!

Tovább

Tekintsd meg Játékkategóriáink egyik legnépszerűbb tagját, a fejlesztőjátékokat! Kínálatunkban megtalálhatóak a Buddy & Barney innovatív termékei is. Fejlesztőjátékainak és oktató játékainak legnagyobb erőssége, hogy gyermekek tesztelik, és csak abban az esetben kerülnek forgalomba ha az oktatójátékok valóban szórakoztatóak, és élmény velük a játék.

A cég alapítója a játékokat először saját gyermekeivel próbáltatta ki. Amennyiben a játékot a gyermekei valóban szórakoztatónak ítélték meg, csak akkor kezdődhetett meg annak gyártása. Így a Buddy & Barney garantálja hogy oktatójátékai mindig vidám pillanatokat okoznak, és játszva tanítanak.

Céljuk olyan játékok létrehozása, és ezzel olyan termékpaletta kialakítása ami elősegíti a gyermekek fejlesztését a korai életéveikben. Ezekben az első évek a legfogékonyabbak a gyerekek, az új dolgok megtanulására, és befogadására. Miközben szenvedélyük a játékok tervezése és gyártása, a biztonságot is folyamatosan szem előtt tartva gyártják termékeiket a legszigorúbb előírásoknak megfelelően. A termékek a fejlesztés minden szakaszában szigorú, szabvány szerinti tesztelésen esnek át.

A Játékliget webáruház kiemelt figyelmet fordít fejlesztőjáték kínálatára. Termékeink között folyamatosan jelennek meg az újdonságok.

Vásárlóinkat széles termékválasztékunk mellett, számtalan kategória segíti a döntésben.

Így a gyermek életkorának, érdeklődésikörének, és a fejlesztendő területnek legmegfelelőbb játékot választhatjuk ki, legyen szó 1 éves kicsikről, vagy már iskolás korú gyerekekről.

Fejlesztőjáték kínálatunkban kategóriákra bontva megtalálható például:

-Finommotorika fejlesztés: Ebben a kategóriában megtalálhatóak azok a játékok, melyek a kéz finom, irányított mozgásának fejlődését segítik.

-Térbeli- síkbeli tájékozódás, környezetünk: Ezek a játékok segítenek megismerni a gyermeknek az őt körülvevő világot, valamint segítségükkel ingergazdag és változatos környezetet biztosíthatunk.

-Idegen nyelv – Angol és német nyelvi játékok: Idegen nyelv tanulását segítő játékaink segítenek a nyelv elsajátításában, és a szókincs bővítésében és fejlesztésében.

Amennyiben ajándékötletet keresel karácsonyra, születésnapra, vagy más alkalomra folyamatosan várunk újdonságokkal és akciós termékekkel is. Nálunk a  bébiktől, a kisiskolásokon,  és kamaszokon át a felnőtteknek való játékokig mindent megtalálsz.


Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:    • Az alábbi népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.Tovább