Termék státusza
Ár
1 909 Ft - 21 490 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Mesehős
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Melissa & Doug

A Melissa és Doug nevek mögött két valóságos személy áll: amerikai üzletemberek, akik nemcsak az játékgyártó cégükben társak, hanem az életben is egy párt alkotnak, így az általuk kifejlesztett játékokkal kapcsolatban saját gyerekeiktől kaphatnak első kézből visszajelzést.

A Melissa & Doug játékokban minden megvan, ami az egyszemélyes játékokhoz kell: inspirálók, kreatívak, gondosan megtervezettek. Fa játékaik: memóriajátékaik, tanulótábláik, készségfejlesztő játékaik maradéktalanul elősegítik a csöpp kezek és kobakok ügyesedését, fejlődését.
Tovább
A Melissa & Doug kategóriában a Melissa & Doug játékokat gyűjtöttük össze a 3 - 4 éves és a 1 - 3 éves gyerekek részére játékot vagy ajándékot vásárlók számára. A Melissa & Doug kategória legolcsóbb játéka 1290 forintba, míg a legmagasabb árú termék 32510 forintba kerül. A játék webáruházban szereplő összesen 28 darab tanuló játék, kerti játék, fa babajáték, babajáték, tudományos játék, ill. természetfelfedező között megtalálható például a „Hordozható Memóriajáték”, a „Tanuló tábla”, a „Kalandor játékcsomag fiúknak- Melissa és Doug”, a „Kígyó alakú nagyító”, a „Szitakötő alakú zseblámpa- Melissa és Doug”, a „Kalandor játékcsomag lányoknak”, a „Bogaras távcső” továbbá a „Bogárfogó háló” is. Az ebben a kategóriában kínált termékekre legegyszerűbben az alábbi kulcsszavakal lehet rálelni: kesztyű, virág, bogaras, tábla, játék, lámpa, bogár, tanuló.
Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább