Termék státusza
Ár
2 250 Ft - 21 871 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Fejlesztési terület

Famosa

1957-ben a FAMOSA számos játékgyártó szövetségéből született Spanyolországban. A cég ma már a világ több mint 50 országában van jelen termékeivel. Játékaik külföldön klasszikusnak számítanak és sok évtizedes múltra tekintenek vissza. Régi klasszikus és sikeres játékaikat a mai trendek alapján újítják meg, így olyan játékokat kínálnak amik évtizedek óta sikeresek, viszont megfelelnek a mai kor elvárásainak.

Görgess lejjebb, és nézz szét Famosa játékaink között!

Tovább

Tekintse meg széles kínálatunkat a Játékkategóriák -ra kattintva vagy válasszon ajándékutalványaink egyikéből!

 A Famosa nagy múltú játékgyár, ami 1957-ben számos játékgyártó egyesülésével született meg. Termékkínálatában megtalálható a játékbaba, babaház, játékfigurák, és a játékautók is. A nagy múltú játékgyártó cégnek az évtizedek során számtalan sikerterméke született. Ilyenek például a játékbabák, amik az évek során sem merültek feledésbe, sőt a babáik folyamatosan követték az aktuális trendeket.

A Játékliget termékei között egyaránt megtalálhatóak a fiús játékok és a lányos játékok is.

Kattintson és ismerje meg termékeinket!

Ebben a kategóriában találunk kifejezetten lányoknak készült építőjáték szettet, konyhai játékokat, a sütés-főzés kellékeit, puzzlet, kreatív készleteket rajzoláshoz, gyöngyfűzéshez, játékbabákat, játékbabát felszereléssel, és még babaházat is! A hatalmas kínálatban ott rejtőzik minden kislány álomjátéka.

Ebben a kategóriában kifejezetten fiúknak készült építőjáték szettek, építőjátékból összeállítható járművek, robotok, űrhajók, kirakós játékok, autópályák, barkácsasztalok, és játék szerszámkészletek, népszerű mesefigurák vannak. A játék kínálat szinte végtelen, amiben ott rejtőzik a vágyott ajándék is!

A karácsony, születésnap, névnap, gyermeknap minden évben felveti a kérdést, milyen játéknak örülnének a lányok, vagy a fiúk, mit válasszunk különböző korú óvodás, iskolás, kamasz gyermekeknek? Egyedül játszható, szerepjáték, kreatív  játék, vagy fejlesztő játék?

A Játékliget webáruház tudja, milyen nehéz a megfelelő ajándék kiválasztása. Szeretnénk megkönnyíteni a választást, ezért megalkottuk a lehető legrészletesebb kategóriákat, valamint szűrési lehetőséget is biztosítunk (Többek között nemre, korra, fejlesztési területre, mesehősre, vagy témára) hogy mindenki számára megkönnyítsük a vásárlást, és az ajándékozás valóban örömteli legyen. Így időt takarítunk meg az ajándékozónak, a megajándékozott arcára pedig mosolyt varázsolunk. Mert ez a mi küldetésünk!


Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:    • Az alábbi népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.Tovább