Termék státusza
Ár
7 290 Ft - 12 991 Ft
Kategóriák*
Ajánlott korosztály*
Nem*
Hányan játszhatják?*
Fejlesztési terület*

Schubi

Schubi - A vizuális fejlesztésben élen járó vállalat gondosan tervezett, jól átgondolt fejlesztő játékai támogató segítséget nyújtanak a gyermekek különböző fejlődési szakaszaiban. A játékok és fejlesztő eszközök magas szakmai színvonalt képviselnek. Vallják, hogy a gyermeki kíváncsiság, nyitottság a  titka a tanulásnak, fejlődésnek. 
Tovább
Schubi játékok, A vizuális fejlesztésben élen járó vállalat gondosan tervezett, jól átgondolt fejlesztő játékai támogató segítséget nyújtanak a gyermekek különböző fejlődési szakaszaiban. A játékok és fejlesztő eszközök magas szakmai színvonalt képviselnek. Különböző készségek, képességek fejlesztésére szolgáló játékokat elsősorban pedagógusoknak, fejlesztőpedagógusoknak ,gyógypedagógusoknak és különböző segítő intézményeknek ajánljuk. 
Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább