Baba- és gyereksarok

„Gyermekkorunk jelei ott maradnak életünk helyszínein, ahogy a virág illata is ott marad a szobában, amit díszített.” Milyen is egy ideális gyerekszoba, gyereksarok?

Szerintünk praktikus, ugyanakkor kellőképpen ingergazdag, és igazodik a gyermek életkorához. Fogadd tőlünk szeretettel a gyerekszobai és azon túli ötleteinket!

Babagondozás, babakelengye, bútorok, dekorációk, gyermek ágyneműk és kiegészítők egy helyen megtalálhatók ebben a kategóriában. 

Görgess lejjebb további részletekért!

Tovább

Ahogy közeledik a baba érkezésének az időpontja, egyre inkább feléled a fészekrakó ösztön és alig várjátok, hogy berendezhessétek végre a gyerekszobát, bababútorokat, pihe-puha babaruhákat, babakelengyét, babaápolási termékeket, babajátékokat vásárolhassatok. Mire megérkezik a kis csöppség, a gyereksarok készen áll a fogadására. A babaszoba berendezése nem kis feladat. A gyereksarok legyen világos, csendes, a bútordarabok kényelmesek, biztonságosak. Ne legyen zsúfolt, hagyjunk teret a játszásnak. Gondoskodjunk a megfelelő árnyékolásról, hogy direkt napfény ne érje a babát. Válasszunk puha kiegészítőket, nyugtató, lágy, pasztell színeket, mosható falburkolatot. Legyen elég tárolóhely első időben a babaápolással kapcsolatos dolgoknak, később a játékoknak. Tegyük a babaszobát hangulatossá olyan fényekkel, ami nem zavarja a baba szemét.

BABAGONDOZÁS

Minden szülő elsődleges célja, hogy gyermeke egészséges környezetben növekedjen és az új, apró kis élet rengeteg odafigyelést és törődést igényel. A babáról való gondoskodás új, kihívásokkal teli élethelyzet, ami teljesen átformálja a család mindennapjait. A gyártók igyekeznek az újdonsült anyukák és apukák számára könnyebbé tenni a babagondozást, bébiápolást termékeikkel. E kategóriában összegyűjtöttük a szilárd táplálás bevezetéséhez nélkülözhetetlen kellékeket, cumisüvegeket, etetőcumikat, ivópoharakat, első evőeszköz készleteket, pihenő és ringató székeket valamint az első bébijátékokat a rágókákat. A babalátogatóba készülőknek mérföldkő babatakarókkal, baba kéz és lábnyomat megörökítőkkel, rugalmas baba kanál-villa szettekkel könnyítjük meg a keresgélést.

Fedezd fel Játékliget játék webshopunk izgalmas kínálatát!

BABAKELENGYE

Kiváló minőségű babakelengye termékek minden újszülött érkezéséhez. Prémium kategóriás termékek babák részére, minőségi, hasznos ajándékok széles választéka webáruházunk játékkategóriájának babakelengye kínálatában. 

BÚTOROK, ÓVODAI BÚTOROK

A gyereksarok elengedhetetlen kellékei a babaházak és kiegészítők, játék konyhák és felszereléseik, a barkácsolós munkapadok - a szerepjátékok eszközei, melyekkel a kicsik az utánzással tanulják az őket körülvevő világot, ami nagyon fontos a személyiségük fejlődéséhez. Ezek a bútorok remekül illeszkednek gyerekszobába és hosszú időn át tartó önfeledt játékot biztosítanak a kis lurkóknak.

FALDEKORÁCIÓK, FÜGGŐDÍSZEK

A Francia Djeco világmárka csodás játékai webáruházunkban megtalálhatóak. De a Djeco a gyermekszoba berendezésére is gondolt. Legyél Te a saját belsőépítészed. Textiltervezők, iparművészek és formatervezők által megálmodott mintákkal teszi egyedivé az itt található tapétákat, faliképeket, függődíszeket, szélforgókat, kiegészítő tárgyakat.

GYERMEK ÁGYNEMŰ

A nyugodt éjszakai vagy délutáni alvás garantált prémium kategóriás gyermek ágynemű termékválasztékunkban és remek kiegészítő a gyerekszobában. Légy kreatív és teremtsd meg gyermekednek a kellemes környezetet a gyereksarokban vagy az oviban! Válogass kedvedre vidám színösszeállítású, finom tapintású, bőrbarát textíliáink között! Mesehősök - Verdák, Jégvarázs, Sam a tűzoltó, Mancs őrjárat, Thomas és barátai, Disney - dínós, hercegnős, állatos, autós, prémium minőségű ágyneműhuzatokat e kategóriában találod. 

KIEGÉSZÍTŐK

Bébilámpák, képkeretek, játszószőnyegek, játszósátor, éjszakai fény csillámgömbök, zenedobozok között válogathatsz mint egy belső építész - szépítve a gyereksarok, babaszoba berendezését. 

TORNASZOBAI BERENDEZÉSEK

Intézmények számára vállaljuk a tornatermek, tornaszobák berendezéseinek beszerzését. Az érzelmekben gazdag, gyermekközpontú intézményekben az egészséges életmód, a közösségépítés, a partnerközpontúság és a mozgásfejlesztés alapelv és érték. Ezek az eszközök az élvezetes szórakozás mellett fejlesztik a kicsik egyensúlyérzékét, a bonyolultabb mozgássorok növelik a koncentrációt és a reakciós képességet.

ZENEI NEVELÉS

A 3-4 hónapos bébik már aktívan figyelnek a zenei hangokra és érdemes lágy, egyenletes hangerejű zenét hallgattatni velük. Segítenek a vizuális nevelésben ebben az időszakban a felhúzható, zenélő játékok, melyeket a babaágyra tudunk felszerelni. A babajátékok nagy többsége interaktív funkciókkal van ellátva, mely fejleszti a hallást, tapintást, érzékelést 0-1 éves korig. A zenei nevelés minél korábban elkezdődik, annál jobb. Bizonyítottan hatással van a korai zenei nevelés a személyiség fejlődésére, tanulási folyamatokra, összefüggések felismerésére, beszédkészség fejlődésére. 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

    • Az alábbi népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.


Tovább