Gyereksarok

„Gyermekkorunk jelei ott maradnak életünk helyszíneink, ahogy a virág illata is ott marad a szobában, amit díszített.” Milyen is egy ideális gyerekszoba? Szerintünk praktikus, ugyanakkor kellőképpen inger gazdag, és igazodik a gyermek életkorához. Fogadd tőlünk szeretettel a gyerekszobai és azon túli ötleteinket.
Tovább
Webáruházunk „Gyerekszoba” termékkategóriájában egyebek mellett a STEP2, OOPS, B.Toys és a Djeco játékgyártók termékeit mutatjuk be a 1 - 3 éves vagy a 0 - 1 éves gyerekek részére játékot vagy ajándékot vásárolni kívánó szülők, nagyszülők számára. A Gyerekszoba kategória legalacsonyabb árú játéka 2340 forintba, míg a legmagasabb árú termék 42990 Ft-ba kerül. A webshopban szereplő összesen 21 különféle gyerekbútor, gyerekbőrönd, lányos játék, uzsonnásdoboz, gyerek étkészlet, illetve gyerekholmi között megtalálható pl. az „Évszakok falidísz”, a „Krokodil hinta”, az „Étkészlet”, a „Chaffinch's melody”, a „Gurulós bőrönd”, a „Bigjigs hintaló”, a „Babagondozó központ” továbbá a „Húzható mini bőrönd” is. Az ebben a kategóriában kínált termékekre leggyakrabban az alábbi címkékkel lehet rátalálni: baba, uzsonnástáska, lait, neoprén, hátizsák, uzsonnás, bőrönd, táska.
Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább