Termék státusza
Ár
1 609 Ft - 17 210 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

BS-Toys

A BS termékek megálmodói több mint tíz éve azon dolgoznak, hogy minden korosztályt játékra ösztönözzenek. Céljuk, hogy a BS Toys kiváló minőségű, oktató jellegű játékok elismert márkája legyen.

Meggyőződésük, hogy a gyermekek egészségéhez és fejlődéséhez a játék elengedhetetlen. Emellett minden gyermek egészsége és annak megőrzése fontos, ma még inkább, mint eddig bármikor. A számítógépek, táblagépek és okos telefonok egyre vonzóbbak a gyerekek számára, de a BS termékek tervezői és forgalmazói továbbra is úgy gondolják, hogy a gyerekek éppúgy élvezik a játékokat, mint a táblagépeiket.

Görgess lejjebb és nézz körül webáruházunkban!

Tovább
-18%
Raktáron
Kedvencekhez
Kincsvadaszat_BS_Toys
Kincsvadaszat_BS_Toys
Kincsvadaszat_BS_Toys
6 130 Ft
7 460 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
-16%
Raktáron
Kedvencekhez
Parittyalabda BS Toys
Parittyalabda BS Toys
6 280 Ft
7 480 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

A BS-Toys egy kis vállalkozás, nagy célokkal. Termékeiket meggyőződéssel és felelősségteljes módon hozzák a piacra. Követik a trendeket, és tisztában vannak a jó hatású oktatás fontosságával.

A cég támogatja a Johan Cruyff (világhírű focista) Alapítványt, amely küldetése tökéletesen megfelel az övékének, hiszen az alapítvány, csakúgy, mint a BS-Toys, támogatja és fejleszti a gyermekek sporttevékenységeit az egész világon, teszi mindezt úgy, hogy a rászoruló gyermekekre összpontosít a fogyatékossággal élő gyermekek sportprojektjein keresztül.

A BS-Toys játékai teret engednek a fejlődéshez, barátok szerzéséhez, a fizikai és mentális egészség javításához. Teret ahhoz, hogy azzá válj, aki vagy. Ezáltal megpróbálnak hozzájárulni egy jobb világhoz.

Játékaik segítségével megvalósulhat a játék, a mozgás és a tanulás hármasa egyszerre. Az ügyességi játékok, mint az akadálypálya és limbo, a karikadobáló játék fából, a fogócska játék, a horogdobás, a célbadobó játék, az amőba, a kötélhúzó szett mind-mind olyan játék, amelyek segítségével a szabadban játszva, mozogva fejleszthetik készségeiket a gyerekek, mindezt úgy, hogy a felnőttek is jól szórakoznak. Játékaik összehozzák az egész családot, a kicsik és a nagyok felszabadultan együtt nevetnek, játszanak.

Van játékuk, amely a matematikai fejlesztést segíti (krokodil szerkója), amely a tájékozódást fejleszti (keresd a krokodil zokniját), mások a logikát (utazó játékkészlet), az ügyességet (a cápák, az elefántok, az almaszedés) teszik próbára. Memóriajátékukat, kirakóikat, dominójukat és építőjátékukat a minőségi kivitelezés emeli ki a hasonló termékek közül.

Játssz, nevess, mozogj, tanulj, tedd ezáltal szebbé, vidámabbá a világot!

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább