Brainbox

A BrainBox játékokat gyártó The Green Board Game Company céget 1991-ben alapították. 16 évvel és számtalan sikeres játék piacra dobása után egy új játékkoncepciót vezettek be, BrainBox néven. Az angliai központú játékfejlesztő cég jelenleg több mint negyven Brainbox játékot adott ki, melyet 57 országban árulnak, és ezidáig 26 különböző nyelvre fordítottak le. Már a legelső, Alpha Animals elnevezésű játék kiadásától kezdve vezérlő elv volt a játékok fejlesztésében, hogy egy családi társasjátéknak gyorsnak, egyszerűen játszhatónak kell lennie, lehetőséget adva több korosztály együtt játszására, miközben a játék egyszerre szórakoztat és oktat.

A Brain box társasjátékok így nagyon kedveltek az óvodások, iskolások és a felnőttek körében.

A játék lényege, hogy nézd meg a képet néhány másodpercig, próbálj minél több dolgot megjegyezni és válaszold meg a kérdéseket!

A Brainbox társasjátékok kínálata a nagy sikernek köszönhetően folyamatosan bővül! Ezt ne hagyd ki, érdemes kipróbálni őket!

Tovább

Játék webáruházunk „Brainbox” kategóriájában a Brainbox játékokat gyűjtöttük össze a 8 - 12 éves és az 5 - 7 éves gyermekek számára játékot vagy ajándékot vásárlók számára. A Brainbox termékkategóriában a legolcsóbb termék ára 2590 forint, míg a legdrágább játék 40200 forint. A játék webshopban szereplő 22 különféle kísérletezős játék, ismeretterjesztő játék, óvodás társasjáték, iskolásoknak ajánlott társasjáték, megfigyelést fejlesztő játék, ill. társasjáték között említést érdemel példának okáért a „Brainbox: Találmányok”, a „Brainbox: Közlekedés– Megfigyelést fejlesztő társasjáték”, az „A világtörténelem”, a „Brainbox: Matematika kicsiknek”, a „Brainbox: ABC”, az „A világ városai”, az „Első számok” valamint a „Brainbox: Első képeim” is. Az ebben a kategóriában kínált termékekre leggyakrabban a következő kifejezésekkel lehet rálelni: világ, első, készlet, elektronikai, megfigyelést, társasjáték, fejlesztő, társas.

Tovább