Termék státusza
Ár
3 189 Ft - 79 091 Ft
Kategóriák*
Ajánlott korosztály*
Nem*
Téma szerint*
Mesehős*
Hányan játszhatják?*
Fejlesztési terület*

Brainbox

A BrainBox játékokat gyártó The Green Board Game Company céget 1991-ben alapították. 16 évvel és számtalan sikeres játék piacra dobása után egy új játékkoncepciót vezettek be, BrainBox néven. Az angliai központú játékfejlesztő cég jelenleg több mint negyven Brainbox játékot adott ki, melyet 57 országban árulnak, és ezidáig 26 különböző nyelvre fordítottak le. Már a legelső, Alpha Animals elnevezésű játék kiadásától kezdve vezérlő elv volt a játékok fejlesztésében, hogy egy családi társasjátéknak gyorsnak, egyszerűen játszhatónak kell lennie, lehetőséget adva több korosztály együtt játszására, miközben a játék egyszerre szórakoztat és oktat.

A Brain box társasjátékok így nagyon kedveltek az óvodások, iskolások és a felnőttek körében.

A játék lényege, hogy nézd meg a képet néhány másodpercig, próbálj minél több dolgot megjegyezni és válaszold meg a kérdéseket!

A Brainbox társasjátékok kínálata a nagy sikernek köszönhetően folyamatosan bővül! Ezt ne hagyd ki, érdemes kipróbálni őket!

Tovább

A BrainBox játékok elsősorban a memóriát fejlesztik vizuális gyakorlatokkal. A játékok lényege, hogy minél több információt meg tudjanak jegyezni a játékosok 10 másodperc alatt a kihúzott kártyán szereplő jelenetről. A BrainBox fejlesztői arra törekedtek, hogy fiatalok és idősek számára egyaránt szórakoztatóak legyenek játékaik és élménnyé varázsolják a tanulást. A világszerte népszerű BrainBox a memória edzésén túl fejleszti a megfigyelőképességet, koncentrációt, növeli a szókincset és ösztönzi a kommunikációs készséget. A BrainBox felismerte, hogy a gyermekek szívesebben játszanak, ha a kártyák olyan témakörökre épülnek, amelyek iránt érdeklődnek, ezért játékkínálatuk folyamatosan bővül. Egy okos kártyajáték, aminek a segítségével a lurkók könnyedén, játékos formában találkoznak a történelemmel, környezetismerettel, közlekedéssel, matematikával, földrajzzal, idegen nyelvvel, foglalkozásokkal, színekkel, fogalmakkal, stb.. 

A BrainBox játékok pörgősek, érdekesek, mókával és kacagással töltik meg az egész házat - remek családi időtöltés, hiszen akár 6 fő is játszhat együtt a 3-4 éves ovisoktól egészen a felnőttekig. Játékliget játék webáruházunk választékában biztosan megtalálod a számotokra legérdekesebb BrainBox társasjátékokat! Fedezd fel izgalmas kínálatunkat!

Mozgasd meg agytekervényeidet a BrainBox játékaival! 

Ez a kiváló és megbízható márka méltán híres és ismert világszerte. A játékélmény segít a stressz csökkentésében, a gyermekek megtanulják a játékszabályok által a győzelem vagy a vereség érzésének feldolgozását, érzelmeik megfelelő kezelését és kifejezésre juttatását, elsajátítanak egy újfajta tanulási stratégiát, leköti a figyelmüket és élénken tartja az érdeklődésüket. 

A fejlesztőjáték alkotói ráadásul odafigyelnek a környezetvédelemre is, mivel a BrainBox társasjátékok minimum 70 %-ban újrahasznosított anyagokból készülnek és mindegyik újrahasznosítható.

Merülj el játékkategóriáink óriási választékában! 

Ezekkel a szavakkal is érdemes keresned: világ, első, készlet, elektronikai, megfigyelést, társasjáték, fejlesztő, társas

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább