Termék státusza
Ár
6 560 Ft - 14 751 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Adventerra Games

Adventerra Games a környezettudatos játékok: olyan játékok, amelyek a környezettudatos témákra fókuszálnak. Egyedülálló termékeiket az a cél vezérli, hogy a családokat a természet szeretetére és a bolygónk védelmére ösztönözze. Egyszerű és élvezhető játékainkat játszva a játékosok ösztönösen új viselkedésmódokat tanulnak, amelyek csökkentik az ökológiai lábnyomukat. Amikor ezek a viselkedési normák életmódbeli szokásokká válnak, a játékosok a bolygónk szuperhősei lesznek!

Játékaik közül vannak, amelyek az óvodásoknak, vannak, amelyek az iskolásoknak, tinédzsereknek szólnak. Gazdag tartalommal és vonzó dizájnnal a gyerekek és a családok élvezetes időtöltést kapnak, miközben megtanulják, hogyan védjék meg a bolygót.

Görgess lejjebb és válogass az Adventerra Games játékai között!

 

Tovább

Adventerra Games márka mögött olyan emberek állnak, akiknek szenvedélyük a játék, szeretik a természetet és odafigyelnek a részletekre. A céget Svájcban alapították, de termékeik az egész világon népszerűek. Oktatási játékaik teljesen egyedülállóak: úgy lettek kialakítva, hogy cselekvésekkel és konkrét példákkal (hulladék csökkentése, újrahasznosítás, megújuló energia felhasználása, stb.) tudatosítsák a gyermekeket a környezeti kérdésekben.

Az Adventerra Games komolyan veszi a játékot. Minden játék fejlődését figyelemmel kísérik - a tervezéstől a prototípusok készítéséig, a gyerekekkel történő játéktesztekig és a gyártásig. Környezetbarát (újrahasznosított és újrafeldolgozható) alapanyagok mellett döntenek, műanyag helyett pedig fenntartható fadarabokat és cukornádból készült biológiailag lebomló filmet használnak, hogy jó érzéssel használhassuk játékaikat és rejtvényeiket.

Tervezés, oktatás és szórakozás – ezek a márka fő irányvonalai.

Aki az Adventerra Games játékokat választja, az ugyanolyan elkötelezett a szennyezésmentes jövőben, mint a márka megalkotói és képviselői, és hisz benne, hogy az emberek összhangban élhetnek a bolygóval és annak állataival. A márka választása bizalmat jelent a svájci dizájnban, amely egyet jelent a minőséggel, precizitással és megbízhatósággal.

Játékaik választásával megtanítjuk gyermekeinknek a környezetük tiszteletben tartását, valamint segítjük őket a matematika, a logika, a természettudomány és a szociális készségek fejlesztésében. Termékeiket több mint 15 éve használják az iskolákban. Olyan játékokat kínálnak, amelyek oktatási tartalomban gazdagok, ugyanakkor nagyon szórakoztatóak is.

Az Adventerra Games teljes mértékben elkötelezett az ENSZ által jóváhagyott „17 fenntartható fejlődési cél” mellett, amelyek az alábbiak: a szegénység felszámolása; az éhezés megszüntetése; egészség és jólét; minőségi oktatás; nemek közötti egyenlőség; tiszta víz és alapvető köztisztaság; megfizethető és tiszta energia; tisztességes munka és gazdasági növekedés; ipar, innováció és infrastruktúra; egyenlőtlenségek csökkentése; fenntartható városok és közösségek; felelős fogyasztás és termelés; fellépés az éghajlatváltozás ellen; óceánok és tengerek védelme; szárazföldi ökoszisztémák védelme; béke, igazság és erős intézmények; partnerség a célok eléréséért.

 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább