Cubi Cup

A CubiCup egy magyar fejlesztésű háromdimenziós stratégiai játék, mely több külföldi játékvásáron is sikerrel mutatkozott be. Térbeli együttállások felismerésével, ezáltal a térlátás fejlesztésével segíti a stratégiák kidolgozásának és a logikus gondolkodás képességeinek fejlesztését. Mivel a CubiCup játékszabálya egyszerű, már a kezdőknek is tartalmas szórakozást nyújt. Tapasztalt Cubi Cup játékosok azonban tucatnyi lépésre is előre gondolkodnak, ez pedig jóval komplexebb játékmenetet eredményez.

Gyors, pörgős 2 vagy 3 személyes játékok, amely fejleszti a térlátást, előre gondolkodást.

Tovább
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

A Cubi Cup termékkategóriában a Cubi Cup játékokat gyűjtöttük össze a felnőttek, kamaszok és a 8 - 12 éves gyerekek részére játékot vagy ajándékot kereső szülők, nagyszülők számára. A Cubi Cup termékkategóriában a legolcsóbb játék ára 3990 Ft, míg a legdrágább termék 5990 Ft. A játék webshopban szereplő összesen 3 különféle stratégiai játék, logikai játék, társasjáték, felnőtt társasjáték, iskolásoknak ajánlott társasjáték, ill. térlátást fejlesztő játék között említést érdemel például a „Cubi cup kiegészítő kockák”, a „Cubi Cup” továbbá a „Cubi cup 2 személyes stratégiai játék” is. Az ebben a kategóriában kínált termékekre legegyszerűbben az alábbi címkékkel lehet rátalálni: kiegészítő, kockák, személyes.

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább