Iskolai és óvodai kellékek

Iskolai és óvodai kellékek széles választékban, elismert gyártók, minőségi termékei.

Szerezz be egy helyen mindent, amire az óvoda- és iskolakezdés kapcsán szükségetek lehet!

Válogass az ovis ágyneműk, ovis zsákok, ovis jelek, tisztasági csomagok és egyéb óvodai kiegészítők között!

A sulikezdéshez írószereket, iskolatáskákat, tolltartókat, kulacsokat, füzeteket és más hasznos kiegészítőket is találsz kínálatunkban.

Nézz szét webáruházunkban, és vásárold meg a szükséges iskolai vagy óvodai kellékeket néhány kattintással!

Tovább

Termékeink óvodakezdéshez

Az óvodába induló csemetének szüksége lesz ovis ágyneműhuzatra, lepedőre, paplanra és párnára a délutáni alváshoz. Válasszátok ki akár együtt azt a mintát, ami számára kedves és segít megkönnyíteni az első alvásokat az új környezetben!

Az ovis ágyneműhuzatra és minden egyébre is, amit az oviba visztek, kerüljenek fel az óvodai jelek, hogy könnyen megtalálja a gyerkőc és az óvónénik, dadus is, hogy melyik ruha, fogkefe és takaró kihez tartozik!

Az ovis szekrénybe szükségetek lesz egy ovis zsákra, ebben tehetitek a váltóruhát és az egyéb apróságokat is. A tornafelszerelést vagy délutáni ovis sportfoglalkozások ruháinak és a edzőcipőnek pedig az ovis tornazsákok adnak helyet.

A fogmosáshoz szükséges dolgokat a tisztasági csomagban találjátok, az egyéb óvodai termékek között pedig a kéztörlőket is beszerezhetitek.

Iskolakezdéshez ajánljuk

Az iskolakezdés kapcsán természetesen a legfontosabb dolog, amit elsőként beszerzünk, az az iskolatáska. Érdemes minőségi, praktikus kialakítású termékek választani, a tartós, strapabíró és jól pakolható iskolatáska segít, hogy a gyerkőc önállóan is boldoguljon a pakolással, és a holmijai is meglegyenek.

Az iskolában már sok mindenre kell figyelni, de ha mindennek megvan a helye, akkor hamar feltűnik, ha elkallódik valami. A dossziék, füzetboxok segítenek biztonságban tudni a füzeteket, papírlapokat, haza kerülő dolgozatokat, rajzokat. Használatukkal jelentősen csökkenteni tudjuk a szamárfülek számát.

Elsősöknek tolltartóból érdemes több részre osztott, átláthatóan pakolhatót venni, hogy az írószerek keresgélése miatt ne maradjanak le az órai feladatokkal. A nagyobbak persze már más típusú, például hengeres tolltartókat kedvelnek.

A testnevelés órához szükségünk lesz még egy tornazsákra, és persze a sok tanulás és edzés után megéhezett csemetéknek finomságokkal megpakolt kulacsra és uzsonnás dobozra is.

Az otthoni gyakorláshoz pedig választhatunk gyakorló füzetet, foglalkoztatót vagy ismeretterjesztő könyvet is.

 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább