Trónok Harca játékok

A Trónok Harca sorozat egy fiktív fantasy világban Westeros és Essos kontinensén játszódik. Rengeteg szereplővel, több szálon futnak az események. Mindhárom sztoriban a hatalomért folyik a küzdelem. A hatalmas népszerűségnek örvendő sorozat véget ért a 8. évaddal. Azonban a rajongók nem maradnak harcok és trónok nélkül, hiszen a társasjátékokban újra  és újra átélhetik az izgalmas összecsapásokat, viszályokat. 
Tovább
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft
A Trónok Harca sorozat egy fiktív fantasy világban Westeros és Essos kontinensén játszódik. Rengeteg szereplővel, több szálon futnak az események. Mindhárom sztoriban a hatalomért folyik a küzdelem. A hatalmas népszerűségnek örvendő sorozat véget ért a 8. évaddal. Azonban a rajongók nem maradnak harcok és trónok nélkül, hiszen a társasjátékokban újra  és újra átélhetik az izgalmas összecsapásokat, viszályokat. 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:Tovább