Ár
3 790 Ft - 4 991 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Fejlesztési terület
Termék státusza

Captain Smart

A Captain Smart egy lenyűgöző játékok gyűjteménye, amelyek kreatív játék révén támogatják a gyermek fejlődését, és a gyermek születésétől egészen 11 éves korig a gyermekek igényeihez igazodnak. A Captain Smart termékek támogatják a 21. században elengedhetetlen készségeket, például a koncentráció, az észlelés, az emlékezet és a logikus gondolkodás fejlesztését.  
Az elmúlt években a Captain Smart játékai díjnyertes játékok.

Tovább

A Captain Smart egy lenyűgöző játékok gyűjteménye, amelyek kreatív játék révén támogatják a gyermek fejlődését, és a gyermek születésétől egészen 11 éves korig a gyermekek igényeihez igazodnak. A Captain Smart termékek támogatják a 21. században elengedhetetlen készségeket, például a koncentráció, az észlelés, az emlékezet és a logikus gondolkodás fejlesztését.  
Az elmúlt években a Captain Smart játékai főbb lengyel játékdíjas játékok.

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább