Termék státusza
Kategóriák*
Ajánlott korosztály*
Nem*

Vagabund

Vagabund alapítója így ír magáról - Közel 500 könyvet adtam ki eddig, a borítókat én tervezem, a témákat én találom ki, ezekhez keresek szerzőket és grafikusokat, akik megírják és megrajzolják az elképzeléseimet – jobban, mint ahogyan megterveztem eredetileg.
Szabadidőmben fejlesztek, és kitalálok társasjátékokat is, már több játékom megjelent, illetve megjelenés alatt áll itthon és a nemzetközi piacokon is (Gyümi-Fruit Mix, Panda!, Macskajáték, Mexican Standoff, Dr.Gomb, stb.).
Számomra a legszebb pillanat az, amikor nálunk mindenki telefon letesz, kütyü letesz, tévé kikapcs és vagy egy jó könyvbe temetkezik, vagy belemerülünk a társasjátékozásba, mert ott ismerjük meg igazán egymást, és végre együtt van az asztal körül a család és a barátaink.
Szóval, ha jól végiggondoljuk, napjainkban ez a kombináció – könyveket és társasjátékokat kiadni itthon – bizony őrültségnek tűnik, de nem baj, vállalom.
A jó ötlet sohasem megy ki a divatból!
Tovább

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:Tovább