A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Oribel Vertiplay

A VertiPlay játékok készítője szerint igen is, a hold sajtból van! Szerintük a gyerekeknek mindig lehetőséget kell biztosítani, hogy kipróbálhassa magát, megtapasztaljon, ügyesedjen. A játékokban, pont úgy, ahogy a mesékben minden lehetséges! A fák táncolnak, a világ tökéletes zöld felhőkkel és kék füvekkel is! Ez így normális. A mesék világa megelevenedik.
Miért? Mert számukra ez a gyerekjáték. Több ezer órát töltenek azzal, hogy minden elem, minden részlet tökéletes legyen. Éppen ezért elhivatottan keresik újra és újra fáradhatatlanul a környezettudatos és legjobb anyagokat.
A matatófal olyan hiánypótló, falra szerelhető játék komplexum, amelynek felhasználási területe rendkívül széles körű. Megállja a helyét az otthoni gyerekszobában, intézményi keretek között is nagy népszerűségnek örvend. Az orvosi rendelők és egyéb várótermek falaira feltéve az idő is gyorsabban telik. 

Nézet:
Rendezés:
Játék kereső
Milyen korosztály?
Kategória
Nem
Gyártó
Ár
SAPI hírlevél modul
Vásárlóink írták:
Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
1190 Ft (+300 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>