Termék státusza
Ár
2 150 Ft - 19 571 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem

Jáva

2003. óta újból gyártják Magyarországon az ismert magyar készségfejlesztő játékot, a JÁVA építőjátékot. A régi kedvenc játék aktív tevékenységre készteti a gyermeket, teret adva a gyerek kreativitásának, fantáziájának kibontakozására. A szülők és nagyszülők közül sokan emlékeznek gyerekkoruk kedvenc kreatív JÁVA játékára, mely magyar szabadalom alapján készült és most újra kapható: új, korszerű alapanyagból, jó minőségben gyártva. Tapasztalataink szerint a gyerekek kedvelik, a legkisebbektől a tizenéves korosztályig, sőt a felnőttek is szívesen alkotnak belőle. Ez a siker arra ösztökél bennünket, hogy újabb és újabb elemekkel bővítsük ezt a népszerű játékot, megörvendeztetve vele gyermekeinket.
Tovább
Webshopunk „Jáva” termékkategóriájában a Jáva termékeket gyűjtöttük egybe a 3 - 4 éves vagy az 5 - 7 éves gyermekek részére játékot vagy ajándékot vásárlók számára. A Jáva kategória legalacsonyabb árú játéka 1790 Ft-ba, míg a legmagasabb árú játék 55710 forintba kerül. A játék webshopban szereplő összesen 11 darab , játékcsomag, műanyag építőjáték, ill. építőjáték között említést érdemel például a „Jáva 5.”, az „Akciós Jáva építőjáték csomag”, a „Jáva 2.”, a „Jáva 10.”, a „Jáva 6.”, a „Jáva 8.”, a „Jáva 4.” továbbá a „Jáva 7.” is. A Jáva kategória termékeire leginkább a következő címkékkel lehet rátalálni: jáva, műanyag, akciós, összes, csomagban.
Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább