Drei Hasen

A németországi céget a Drei Magier Spiele egykori alapítói hozták létre 2008-ban. Azóta számos díjat tudhatnak magukénak, de az igazi elismerés a felhasználók elégedettsége. A Drei Hasen in der Abendsonne (magyarul ’három nyúl a naplementében’) játékai különlegesek, ötletesek, igényesek, szépek - egyszóval minőségi társasjátékok. „Három nyulak összegyűltek” és fantasztikus játékokat kreáltak! 

Tovább
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

A Drei Hasen kategóriában a Drei Hasen termékeket gyűjtöttük össze a 8 - 12 éves vagy az 5 - 7 éves gyerekek számára játékot vagy ajándékot vásárlók számára. A Drei Hasen termékkategória legalacsonyabb árú játéka 4200 Ft-ba, míg a legmagasabb árú termék 5690 forintba kerül. A játék webáruházban kínált összesen 4 darab kooperációs társasjáték, logikai játék, óvodás társasjáték, partijáték, vidám családi társasjáték, illetve társasjáték között megtalálható pl. a „Bim Bamm!”, az „Auf Zack! Légy éber!”, a „Hexx & Hopp” vagy pl. az „Aljas 7-es” is. Az ebben a kategóriában kínált termékekre leggyakrabban az alábbi címkékkel lehet rátalálni: 7-es, aljas, bamm, társasjáték, logikai, hopp, gyors, memóriajáték. Születésnapra, névnapra, minden alkalomra kiváló ajándék ötlet, családi és egyéb társasjátékai kitűnő játékélményt nyújt. Igényes, különleges kivitelezésű, igényes játékok, kiváló alapanyagokból.

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább