Termék státusza
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Fejlesztési terület

Colorino

A Colorino gyermekek számára készít, minőségi iskolaszereket és kreatív termékeket, jó ár-érték arányban.

A termékeket a változatos, és élénk, egyedi színek, valamint a különleges design használata különbözteti meg más gyártók termékeitől. Kínálata az iskolákban, óvodákban, és a gyermekek hétköznapjaiban használt termékeket foglalja magában pl: színes ceruzák, filctollak, zsírkréták, temperák, vízfestékek, ragasztók, ollók széles kínálata, és a Colorino Creative amely pedig a kreatív termékeket képviseli pl: gyurmák, készletek, kifestők.

Görgess lejjebb és nézz szét Colorino termékeink között! 

Tovább

Válasszon zsírkréta, babafilc, hajfestő kréta, gyurma, karkötő, homokkép vagy gyertyakészítő készleteink egyikéből!

Mindene a színezés, a gyurmázás, a vágás, vagy bármilyen alkotás? Ezek a kreatív játékok segítik a gyermekeket az önkifejezésben. Emellett hasznos készségeket sajátíthatnak el , vagy tökéletesíthetnek. Megvalósíthatják elképzeléseiket, ezzel egyidőben pedig fejlődik a finommotoros mozgás, a képzelőerő, a szem-kéz kordináció, valamint a kreativitás.

A Colorino termékek JátékkategóriáinkKreatív játék termékei között találhatók.

A gyártás során kiemelt figyelmet fordít a termékek magas minőségére és a kiemelkedő minőség folyamatos és szigorú ellenőrzésére, hiszen a gyermekek biztonsága mindennél fontosabb. Minden Colorino termék szigorúan megfelel a nemzetközi előírásoknak, biztonsággal használhatók, valamint egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaznak.

Termékeink már bölcsődés kortól használhatók, és iskolásoknak is számtalan kreatív játéklehetőséget kínálnak.

Kínálatunkban gyerekektől a felnőttekig minden korosztály megtalálja a számára megfelelőt.

A kreatív játék minden alkotót örömmel tölt el, mert amellett, hogy szórakoztató időtöltés, a végén még egy gyönyörű remekmű is kikerül a kezei közül. Ezek a termékek kiváló ajándékok, mert nem csak szórakozással, de az alkotás örömével is megajándékozzuk azt aki kapja. A kicsiknek változatos összeállítású színesceruza készleteket, ujjfestékeket, a nagyobbaknak vasalható gyöngyökkel, szappan, vagy épp gyertyakészítő készlettel kedveskedhetünk. Íme néhány kategória kedvcsinálóként:

Zsenília drót, csillámpor, dekorációs gyöngyök, sablonok ..

Gyurmakészlet, kézerősítő gyurma, illatos gyurma ..

Mozaikkép készítők, karctechnika készlet, festő készletek ..

 

A Játékliget webáruház folyamatosan frissülő árukészlettel, várja hogy mindenki megtalálja a keresett újdonságokat, sláger játékokat.  Akcióinkat is érdemes nyomon követni várja egész évben! Kínálatunkban a legnagyobb hazai és külföldi játékgyártók termékeit találja a legjobb ár-érték arányban.


Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:    • Az alábbi népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.Tovább