Termék státusza
Ár
4 889 Ft - 5 990 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint

Bauer

A Heinrich Bauer márka magas, prémium minőségű ÖKO plüssfigurákat gyárt. A plüssjátékokat 100 %-ban újrahasznosított PET palackokból állítják elő, azaz a plüss anyagtól, a tölteléken át a részletekig, a játék minden egyes eleme újrahasznosított. 

Több mint 55 éve mosolyt csalnak a gyermekek arcára, és garantálják a szórakoztató, izgalmas izgalmakat a játékágazatban szerzett több éves tapasztalat, a részletek iránti szeretet és a termékminőség révén.

Nézz körül webáruházunkban és válogass a széles termékkínálatunk között!

Tovább

Az öko játékok manapság nagyon népszerűek. A játékok elősegítik a bolygónk megóvására, a környezet védelmére való nevelést. A játékoknak magas elvárásoknak kell megfelelniük, amelyre a szülők is egyre inkább odafigyelnek. Ma már számtalan olyan márka, forgalmazó van, amely kifejezetten a környezettudatos játékok előállítására helyezi a hangsúlyt.

Környezetbarát márkák

A Canal Toys kreatív játékai kizárólag természetes, bőrbarát anyagokat használ fel. A színezékek méreganyag, parabén és gluténmentesek. 

A Magni szintén egy környezetbarát márka. A homokozójátékai lebomló anyagokból készültek. 

Építőjátékok terén, akiknek fontos a környezet védelme, azok a Bioblo építőjátékai közül válogathatnak. Nem csupán az építőelemek, de a játékok csomagolásai is újrahasznosított anyagokból készülnek. 

Plüssfigurák

A plüssjátékok a legkedveltebb játékok közé tartoznak. Általában kis állatkákat ábrázolnak vagy valamilyen mesehőst. Hosszú ideig garantált szórakozást nyújtanak a kicsiknek. Kiváló szerepjáték eszköz is. A plüssállatok segítségével a gyerekek eljátszhatják a kedvenc rajzfilmes jeleneteiket vagy saját történeteket is eljátszhatnak. 

 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább