Adlung

Adlung kártyajátékok az óvodás és kisiskolás korosztály számára nyújtanak önfeledt szórakozást; miközben memóriájuk, figyelmük, asszociációs gondolkodásuk fejlesztésére is szolgálnak. A kártyajátékok utazásokra is nagy kedvencek, hisz kevés helyet foglalnak egy-egy bőrönd csomagolásnál.
Az Adlung-Spiele játékkiadó céget 1990-ben alapították, azóta is családi vállalkozásként működik. Fennállásuk 25. évfordulóján adták ki 100. kártyajátékukat, melyet nem véletlenül „100”-nak neveztek el. Több általuk fejlesztett játékból vált népszerű, díjnyertes kártyajáték. Az Adlung játékkiadó kínálatában egyaránt megtalálhatóak családi kártyajátékok, felnőtteknek, gyerekeknek szóló kártyajátékok és party kártyajátékok.

Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

Az Adlung kategóriában az Adlung termékeket listázzuk az 5 - 7 éves vagy a 3 - 4 éves gyerekek részére játékot vagy ajándékot keresők számára. Az Adlung termékkategóriában a legolcsóbb játék ára 2490 forint, míg a legdrágább termék 2490 forint. A webshopban szereplő összesen 7 darab memóriafejlesztő játék, kártyajáték iskolásoknak, szókincsfejlesztő játék, kártyajáték óvodásoknak, dominó játék, illetve kártyajáték között említést érdemel például a „FlixMix kártyajáték”, a „Mennyi minden”, a „Zweins: Összetett szavak”, az „Upsz, Te is meg tudod csinálni!”, a „Kinél van?”, a „Rajzolj a hátamra” vagy pl. a „Mi hiányzik innen?” is. Az Adlung kategória termékeire leggyakrabban az alábbi címkékkel lehet rálelni: innen, minden, mennyi, csinálni, tudod, upsz, hátamra, hiányzik.

Tovább