Termék státusza
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Drei Magier

A Drei Magier Spiele (mely magyarul Három Varázslót jelent) egy 1994-ben alapított kis németországi játékfejlesztő cég, mely számos alkalommal nyerte el németországi és nemzetközi játékkiállítások díjait. A Drei Magier 2008-tól a Schmidt játékgyártó cég égisze alatt működik. Játék webshopunkban magyar kiadású társasjátékaik és kártyajátékaik legjobbjait válogattuk össze. A Drei Magier Spiele kiadó játékai méltán az óvodás és kisiskolás gyerekek kedvencei közé tartoznak.

A játékok nagyon jó minőségben készülnek, tartós anyagokból – így bátran javasoljuk használatukat nagyobb közösségekben is.

Tovább

Webáruházunk „Drei Magier” termékkategóriájában a Drei Magier termékeket listázzuk a 8 - 12 éves vagy a 3 - 4 éves gyermekek számára ajándékot vagy játékot vásárlók számára. A Drei Magier kategóriában a legolcsóbb termék ára 3190 forint, míg a legdrágább játék 8990 Ft. A játék webshopban kínált összesen 7 listázott ügyességi játék, labirintusos játék, óvodás társasjáték, családi társasjáték, memóriafejlesztő játék, illetve társasjáték között megtalálható példának okáért az „Elvarázsolt labirintus”, a „Linus, a kis varázsló”, a „Szellemlépcső”, a „Csótánysaláta”, a „Dodelido”, az „Elvarázsolt labirintus- kiegészítő” továbbá a „Szunyókáló óriások” is. Az ebben a kategóriában kínált termékekre legegyszerűbben az alábbi kulcsszavakal lehet rálelni: óriások, ügyességi, szellemlépcső, csótánysaláta, kiegészítő, készségfejlesztő, geistertreppe, társasjáték. Logikai és fejlesztő társasjátékai kiváló lehetőség a gyermek fejlesztésére. Kártyajátékai akár szülinapi vagy névnapi ajándéknak is kiváló, óvodás és iskolás gyermekek számára egyaránt.

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább