A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

IQ - Képességfelfedező kártya 3-6 éveseknek – Okos ovisok

Ár:
3.990 Ft
Cikkszám: 3616
Gyártó: Egyéb
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 40
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. december 09.
Tudta, hogy az óvodáskori fejlesztés elmaradása után sokkal nehezebb megalapozni az 5 alapképességet?
Gondolta volna, hogy ez az 5 alapképesség felelős a jövőbeli kudarcaiért és sikereiért? Termékeink játékosan fejlesztik őt, így a tanulás szeretetét sikeresen megalapozzuk anélkül, hogy nyomás helyeződne rá.
A 100 db-os kártyacsomag, 5 témában, 20 db-os játékcsomagokat rejt magában, így többféle játékot is játszhattok, hogy a sikerélmény garantált és feledhetetlen legyen. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Mit tartalmaz a kártyacsomag? A 100 db-os kártyacsomag, 5 témában, 20 db-os játékcsomagokat rejt magában, így többféle játékot is játszhattok, hogy a sikerélmény garantált és feledhetetlen legyen. Mérete praktikus, könnyen elfér a táskában, kiváló útitársként is funkcionál. 
A kártyacsomagokat eltérő színekkel különböztettük meg egymástól.

A színek az 5 alapképességeket jelentik, amelyet a doboz tetején lévő piktogramokról is leolvashatsz.
Az 5 alapképesség fejlesztését milyen témák köré fontuk? Erdei állatok, Házi állatok, Vízi állatok, Állatok és lakóhelyeik, Állatok és kicsinyeik.
.

A kártyákban található tartalmakat szakembereink lektorálták, akikkel együttműködve gyermeked leghatékonyabb fejlesztését állítottuk fókuszba, mely által az adott területen könnyen eligazodó óvodásodból, ügyes és boldog iskolás lesz. A dobozon feltüntetett piktogramokon látható, hogy gyermeked mely alapképességét tréningezi kiemelten, így könnyen eligazodhatsz a kártyacsomagok között.

Gyártó Egyéb
Játékosok száma 2-5 fő
Jellege fejlesztő játék

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek előtt ajánljuk még a szülők és nagyszülők vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődők szíves figyelmébe a középsős ovisok kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra négyéves ovisoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a iskolaelőkészítő feladatok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, karácsony előtt a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív játék webshopunkban „IQ - Képességfelfedező kártya 3-6 éveseknek – Okos ovisok” névvel listázott iskolaelőkészítő feladatok oldalára leggyakrabban a következő kifejezésekkel találnak rá vevőink: iskolaelőkészítő feladatok, társas játék, játék, iskolaelőkészítő játékok, társas játékok, ovis társas, iskola előkészítő feladat, társasjátékok, iskola előkészítő feladatok, képességfejlesztő játékok, óvodás társasjáték. Hasonló típusú szavak, amelyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: társas óvodásoknak, társasjáték gyerekeknek, tanulós játékok, iskola előkészítő játék, iskolaelőkészítő játék, készségfejlesztő játékok, oktató játék, oktató játékok, óvodás társasjátékok, társas, készségfejlesztő játék, társasok óvodásoknak. A fenti iskolaelőkészítő feladatok többek között a „Játékkategóriák > Iskola-előkészítő játék” kategóriában illetve a „Játékkategóriák > Társasjáték gyerekeknek felnőtteknek > Fejlesztő társasjátékok” nevű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló iskolaelőkészítő feladatok tekinthető meg. Az ovis társasjáték címkére kattintva példának okáért több mint 366 különféle gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.