Ár
500 Ft - 29 551 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület
Termék státusza

Idegen nyelv

Az idegen nyelv gyakorlására szolgáló játékok, Lük füzetek, játék ötletek gyűjteményét találják ebben a kategóriában. Angol és német idegen nyelv tanulásához szükséges játékok, szótanuló segédletek megkönnyítik a tanuló és a tanár munkáját is. Játékos formában sokkal élvezetesebb, jobban rögzülnek a szavak és a nyelvtani összefüggések, könnyebben megy az idegen nyelv tanulása. 

 

Tovább

Mikortól érdemes az idegen nyelv tanulását tanítását elkezdeni? Korai életszakaszban vajon milyen eredményeket várhatunk el a gyermekektől? A pszichológiai szakértők a nyelvtanulás kezdeti időpontját nem tudják meghatározni és a minél korábbi nyelvtanulást ösztönzik. A legkedvezőbb időszaknak erre a kisiskolás (7-8 éves) kort tartják, hiszen azt megelőzően, óvodáskorban alakul ki az anyanyelvi szabályrendszer. Óvodáskorban a nyelvtanulás legfőbb célja az alapvető kommunikációs készség és a beszéd fejlesztése szavak szintjén, játékos mondókák, dalok és versek tanulásával. Ennek eredményeként a nagyobb gyermekeknél a szókincs megszilárdulása és bővülése várható az óvodai időszak végére. Óvodás korban az önfeledt játék részeként, a gyermekek tevékenységeihez szórakoztató módon illesztve, elég jó eredményeket lehet elérni az idegen nyelv terén. A spontán nyelvi utánzást tartják a leghatékonyabb nyelvtanulási módszernek még az iskolakezdést követően is. 

Ebben a kategóriában található fejlesztő játékaink között a legkisebbeknek ajánjuk az interaktív játékokat, robotokat, plüssöket, babákat, melyeken be tudjuk állítani, hogy milyen nyelven kommunikáljanak, énekeljenek a gyerkőcnek. Ezek játékos ismerkedések az idegen nyelvvel, aminek legfőképpen az a célja, hogy az idegen nyelv a kisgyermek számára ne hangozzon "idegenül" amikor ténylegesen elkezdi tanulni. Remek játékélmény nyújtanak az 5-6-7 évesek számára az angol nyelvű Montessori társasjátékok - a világ, földrészek, háziállatok és vadon élő állatok megismerése idegen nyelven, szórakoztató módon.

A 8-12 éves korosztály számára a népszerű Brianbox társasjátékok nemcsak az idegen nyelv ismereteinek elsajátítását segítik, de fejlesztik a memóriát és a figyelmet, valamint bővítik a környezeti ismereteket és a rugalmas gondolkodást. Vidám képekkel, illusztrációkkal, játékos módon vezetik a gyermeket ismerős élethelyzetekbe a LÜK füzetek, szókincs gazdagító, nyelvtani gyakorlatok, szövegértés és helyesírás témakörökben. A LÜK készségfejlesztő játékfüzetei nagycsoportos óvodás kortól felsőtagozatos iskolás korig elkísérik a gyermekeket és előszeretettel használják intézmények, óvodák, iskolák. Hatékonyan fejleszti a kommunikációs készséget, mondatalkotást a sokak által már jól ismert és kedvelt Sztorikocka fejlesztő társasjátékok ugyanúgy, mint az idegen nyelvű kártyajátékok. Az idegen nyelvi játékoknak elsősorban az a szerepe, hogy a gyermekek örömüket leljék benne. Kialakuljon bennük az érdeklődés az idegen nyelv és a nyelvtanulás iránt, motiváltak és érdeklődők legyenek, valamint ne csak az órákon, foglalkozásokon, hanem azon kívül is bővítsék nyelvtudásukat.

Minőségi kínálatunkban találjátok meg Játékliget játék webáruházunk legérdekesebb játékait és fedezzétek fel újdonságainkat!

 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:    • Az alábbi népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.Tovább