4 (2 vélemény)

Játszva megismerjük... a bevásárlást Társasjáték

Nincs raktáron

Reggel a terített asztalon ott van a kakaós csiga, a tej, a szalámi, zsemle, paprika stb. No, de vajon mennyi utánajárásba került mindaz, amit villámgyorsan befalunk? Próbálkozz Te is, vegyél részt egy beszerző körúton! Vajon ki gyűjti össze a leggyorsabban a bevásárló listáján szereplő dolgokat? El kell jutnod a henteshez, a pékhez, a zöldségeshez, a drogériába, a tejboltba stb... Kérdés tudod-e, hogy vajon melyik áru melyik helyen kapható? A sajt vajon miből készült?

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ha most rendeled, várhatólag megérkezhet hozzád

Szállítási idő az "előrendelhető" termékeknél: 4-21 munkanap,a termék beérkezésére várunk.

2023.03.21
3 420 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 342 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánljuk még a szülők és nagyszülők vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a középsős óvodások legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra négyéves óvodásoknak” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Játszva megismerjük... a bevásárlást Társasjáték” elnevezéssel megtalálható társasjáték oldalára jellemzően a következő kulcsszavakkal találnak rá vásárlóink: gyermekjátékok, társasjátékok, társas óvodásoknak, gyermekjáték, óvodás társasjáték, társas játékok, képességfejlesztő játék, társasjáték gyerekeknek, készségfejlesztő játék. Hasonló típusú szavak, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: óvodás társasjátékok, ovis társasok, ovis társas, társasok, társas játék, játék, játékok, készségfejlesztő játékok. A fenti termék egyebek mellett az „Intézményeknek ” elnevezésű termékkategóriában és az „Márkák > Keller & Mayer” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló társasjáték között lehet böngészni. A gyerekjáték címkére kattintva például több mint 6639 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.