5 (5 vélemény)

Elvarázsolt labirintus Készségfejlesztő társasjáték

Raktáron

Használd a memóriád és leld meg a kincseket az Elvarázsolt labirintusban! A 2009-ben "Az év gyerekjátéka" díj nyertese! Részleteket lásd lent. Ajánlott: 6 éves kortól 99 éves korig.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.13
12 150 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 215 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a kedves szülőknek és nagyszülőknek vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak a nagy csoportos óvodások legkedveltebb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra 5 éveseknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív játék webáruházunkban „Elvarázsolt labirintus Készségfejlesztő társasjáték” névvel listázott kirakó játék adatlapjára leggyakrabban a következő kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: társasjáték, készségfejlesztő, memóriafejlesztő játékok, készségfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, . Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: gyermekjáték, társas, gyerekjátékok. A fenti kirakó játék többek között a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök > Figyelem és memória fejlesztés” kategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” nevű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló kirakó játék termékadatlapja tekinthető meg. A baba puzzle kulcsszóra kattintva például körülbelül 138 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

Elvarazsolt_labirintus_Keszsegfejleszto_tarsasjatek
Elvarázsolt labirintus Készségfejlesztő társasjáték
12 150 Ft