Memóriakártya: Zöldségek

Nincs raktáron

A Memóriakártya Zöldségek kártyajátékot, kettő vagy több játékos is játszhatja. A kártyajáték 34 lapból áll. Jól keverjétek meg a kártyalapokat, majd képpel lefelé helyezzétek az asztalra. Sorsoljátok ki, hogy ki kezdje a játékot. A kezdő játékos fordítson fel két lapot. Ha párt talál, akkor azt tegye maga elé és folytassa a játékot. Ha nem talált egyformát, akkor a lapokat tegye vissza a helyükre, és most már a következő játékos fordít fel két lapot.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
940 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 94 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a kedves szülőknek és nagyszülőknek vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső látogatóknak a nagycsoportos óvodások kedvenc játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek hatéves gyermekeknek” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a oktatójátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.


Játék webshopunkban „Memóriakártya: Zöldségek” terméknévvel listázott oktatójáték oldalára általában a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: tanulós játékok, memória játék, memória játékok, oktató játék, készségfejlesztő játékok. Hasonló típusú kifejezések, amelyek még segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: gyermekjáték, készségfejlesztő játék, gyermekjátékok, memóriajátékok, játékok, tanulós játék. A fenti oktatójáték egyebek mellett az „Intézményeknek ” elnevezésű kategóriában illetve a „Játékkategóriák > Társasjáték gyerekeknek felnőtteknek > Kártyajátékok” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva számos további, hasonló oktatójáték tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 6639 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.


Vásárlóink a Memóriakártya: Zöldségek termékkel együtt leggyakrabban a következő termékeket vásárolták még: » Memóriakártya: Gyümölcsök » Memóriakártya: Ellentétpárok » Memóriakártya: Foglalkozások » Közlekedj okosan – Memória kártya » Ellentétek (Opposites) – Párosító duo puzzle – djeco » Legszebb magyar népmesék – Memória kártya » Lük Mini kirakó alaplap -Első MiniLük felfedezőkészletem füzettel csomagolva » L.O.L. Surprise Lil Sisters babák » Tevékenység – párosító játék » Brainbox: Bogyó és Babóca.