A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Difference (Különbségvadászat) – Gigamic társasjáték

Youtube videók

Ár:
3.190 Ft
Cikkszám: 808
Gyártó: Gigamic
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 32
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. november 03.

Difference- egy megfigyelésen alapuló különbségkereső társasjáték iskolásoknak a Gigamic kiadótól.
2-6 fő játszhatja (egyedül is játszható)
6 éves kortól

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A Difference a Gigamic kiadó társasjátéka iskolásoknak.
A játék 50 kétoldalas kártyát tartalmaz 4 témában (cirkusz,kastély, tó, sárkány) 2 nehézségi szinten. Minden kártyára igaz, hogy az azonos témájú társaihoz képest 2 dologban eltér. A játékokosok célja, hogy találják meg az eltéréseket a leggyorsabban és szabaduljank meg a kártyáiktól. A játékot az nyeri, akinek leghamarabb elfogynak a kártyái.
Részletes leírás:
Kiválasztunk egy témát és a témához tartozó 25 kártyából 24-t szétosztunk a játékosok között. A 25. kártyát berakjuk az asztal közepére. Minden játékos felvesz 1-1 kártyát a sajátjaiból és megpróbál a leggyorsabban rájönni, mi az a 2 dolog, amelyben az ő kártyája eltér a középen lévőtől. Aki rájött és megmutatta a többieknek ráteheti a kártyáját a középen lévőre. A feladat most ez alapján megtalálni a 2 eltérést. Akinek nem sikerült az előbb megtalálnia, ugyanazzal a kártyával játszik tovább, hisz a téma nem változott. A játékot az nyeri, akinek leghamarabb sikerül minden kártyáján megtalálni az eltérésekert, így elfogytak a kártyái.

  
 


 

Gyártó Gigamic
Játékosok száma 2-6 fő
Játékosok száma 2-6 játékos
Jelleg különbségkereső társasjáték
Fejleszti észlelést,memóriát, megfigyelő képességet, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, forma és színfelismerést, ábra olvasást, önálló feladatmegoldást

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 11.
Karácsonyra vettem meg a családnak ezt a játékot. Nagyon élvezzük, kis helyen elfér, nagy koncentrációt és figyelmet igényel, de az egyszerűbb kártyákkal a kislányom is tud velünk játszani. Nem bántam meg, hogy megvettem és csak ajánlani tudom utazáshoz, nagy családi játszáshoz, de ha kell az orvosra várva is előkapható a táskánkból.

A karácsonyi ünnepek előtt ajánlanánk a kedves szülőknek és nagyszülőknek vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek az alsós gyerekek legnépszerűbb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 10 éves gyerekeknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, karácsony tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív játék webshopunkban „Difference (Különbségvadászat) – Gigamic társasjáték” névvel listázott társasjáték adatlapjára leggyakrabban a következő kifejezésekkel lelnek rá vevőink: megfigyelő játékok, iskolás társasjátékok, iskolás társas, gyermekjátékok, megfigyelő játék, társas, társas játékok, készségfejlesztő játék, társasok. Hasonló témájú kifejezések, melyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: társasjátékok iskolásoknak, iskolás társasok, társasjáték iskolásoknak, társasjátékok, játékok, megfigyelést fejlesztő játékok, gyermekjáték. A fenti társasjáték egyebek mellett a „Játékkategóriák” elnevezésű termékkategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Társasjáték gyerekeknek felnőtteknek” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló társasjáték között lehet böngészni. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 6639 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.

Vásárlóink a Difference (Különbségvadászat) – Gigamic társasjáték terméken túl leggyakrabban a következő termékeket vásárolták még: » Grabolo – Gyorsasági társasjáték » Sztorikocka (Story Cubes) – Kommunikációs társasjáték » Difference Junior – Különbségvadászat » Asmodee Dobble kártyajáték – Készségfejlesztő játék » Panic Lab – Gyorsasági kártyajáték » Szorzókör » Brainbox – Magyarország – Mit jegyzel meg 10 másodperc alatt? » A világ Országai – Brainbox társasjáték » Mi mennyi? – gyors matematikai reakciójáték » Last Letter (Utolsó betű) – Thinkfun kártyajáték.