5 (1 vélemény)

Betűmágus -12 játék a betűkkel és betűelemekkel

Most érkezik

A hangtani tudatosság és a betűtanulás megkönnyítése betűismeret erősítése  valamint a fiszgráfiás gyerekek segítése, fejlesztése lenne a legfontosabb cél.
A játék segítségével a szülők és a gyermekekkel foglalkozó pedagógusok, gyógypedagógusok segíthetik a betűismeret kialakulását, a nyomtatott betűk csoportosítását, az írott betűképek elmélyítését. Az iskolában megtanulják a gyerekek "hogyan kell" - az elmélyítéshez, a betűtévesztések elkerüléséhez rengeteg gyakorlásra van szükség.
A kezdőhangok leválasztását, szókincsbővítést, főfogalmi kategorizálást céloznak meg.
A betűtanulás segítésére szolgál a betű és a hívókép egyeztetése, mely memóriajáték, vagy párosító játékként egyaránt használható.

A Betűmágus 12 játékot tartalmaz.

 


 

 

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ha most rendeled, várhatólag megérkezhet hozzád

Szállítási idő az "előrendelhető" termékeknél: 4-21 munkanap,a termék beérkezésére várunk.

2023.07.10
13 600 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 360 Ft
Videó
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe az iskolások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 8 éves iskolásoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Játék webshopunkban „Betűmágus -12 játék a betűkkel és betűelemekkel” névvel listázott oktatójáték adatlapjára leginkább a következő kifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: képességfejlesztő eszközök, fejlesztő eszközök, tanulós játékok, oktató játékok, oktató játék, betű játékok. Hasonló témájú szavak, melyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő fejlesztő eszközök kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: készségfejlesztő eszközök, oktatójátékok, betűjáték, betűjátékok. A fenti oktatójáték többek között az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves fiúknak” termékkategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves lányoknak” nevű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számos további, hasonló oktatójáték adatlapja között lehet válogatni. A fejlesztő eszköz kulcsszóra kattintva pl. több mint 777 különféle fejlesztő eszköz között választhatnak a bölcsődei, óvodai illetve iskolai pedagógusok, vezetők.

Betumagus
Betűmágus -12 játék a betűkkel és betűelemekkel
13 600 Ft