Fejleszt Elek utazik

Raktáron

Fejleszt Elek egy vidám utazásra hív téged! Ha vele tartasz, jobban tudsz majd figyelni, szebben tudod majd kimondani a hangokat, sőt, az emlékezeted is erősödik.

4 éves kortól ajánlott.

Ez a játék nektek szól,

  • ha szeretitek a pergő ritmusú, gyorsasági játékokat,
  • ha szeretnéd, hogy a játékosok figyelemtartása erősödjön,
  • ha gyermeked számára vonzó az állatok és a járművek világa,
  • ha beszédhibával, artikulációs nehézséggel küzd gyermeked,
  • ha a véletlenen alapuló játékok helyett gondolkodást is csempésznél a mindennapokba

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.05.30
5 690 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 569 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők illetve az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a kisiskolás gyerekek legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 7 éves gyerekeknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a ismeretterjesztő játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív játék webáruházunkban „Fejleszt Elek utazik” elnevezéssel megtalálható társasjáték adatlapjára általában ezekkel a kifejezésekkel találnak rá vevőink: oktató játékok, térképek, tanulós játékok, képességfejlesztő játék, játék, oktató játék, gyermekjátékok. Hasonló típusú kulcsszavak, melyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: gyerekjátékok, készségfejlesztő játékok, társasjáték, játék, képességfejlesztő játékok, játékok. A fenti termék egyebek mellett a „Márkák > Játékliget” elnevezésű kategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló ismeretterjesztő játék között lehet válogatni. A gyerekjáték címkére kattintva pl. körülbelül 6639 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.

Fejleszt_Elek_utazik
Fejleszt Elek utazik
5 690 Ft