Karácsonyi játékötletek

KARÁCSONYI AJÁNDÉKÖTLETEK 0-1 ÉVES BABÁKNAK
17
Aug

Minden családban vannak fontos dátumok, jeles napok: névnapok, születésnapok, és a nagy ünnepek, mint a húsvét és a karácsony. Szülőként természetesen a legfontosabbak azok a napok lesznek számunkra, amik gyermekünkkel kapcsolatosak. Ezek között pedig még nagyobb hangsúlyt kapnak a „legelsők”…

KARÁCSONYI AJÁNDÉKÖTLETEK 1-3 ÉVES GYEREKEKNEK
17
Aug

„Jaj de szép a karácsonyfa / ragyog rajta a sok gyertya/ itt egy szép könyv, ott egy labda / jaj, de szép a karácsonyfa…” dúdolgatjuk egyre sűrűbben mi is az ismert dalt, miközben nézegetjük a boltok karácsonyi ajánlatait. Ha gyermekednek már van könyve és labdája, és tanácstalan van, hogy mi is kerülhetne a fa alá - jó helyen jársz! Összeválogattuk Nektek a legnépszerűbb termékeinket, amik biztosan örömöt okoznak majd csemetéteknek.

KARÁCSONYI AJÁNDÉKÖTLETEK 3-4 ÉVES GYEREKEKNEK
17
Aug

Rutinos szülőként már „levezényeltünk” néhány karácsonyt, ám van valami, amire minden évben szeretnénk alaposan felkészülni: az örök kérdés, hogy mivel is lepjük meg gyermekünket. Valószínű ugyanis, hogy az évek során rengeteg játékra tett szert, melyek nagy része talán már feledésbe is merült. Éppen ezért jó ötlet lehet, ha olyan ajándékban gondolkodunk, ami újra és újra előkerül, így nem csak 2 napig lesz érdekes számára. Mi most ebben szeretnénk segíteni nektek!

KARÁCSONYI AJÁNDÉKÖTLETEK 5-7 ÉVES GYEREKEKNEK
17
Aug

Gyermekeinket minden évben nagy izgalommal tölti el a Karácsony: lelkesen számlálják a heteket, napokat, miközben együtt hangolódunk az ünnepre. Az ennyi idős gyerekeknél már rendszerint kialakult, hogy milyen jellegű játékokkal foglalatoskodnak szívesen, illetve mik azok a témák, amik érdeklik őket! Ha szeretnétek gyermeketeknek olyan játékkal kedveskedni, ami még nagy valószínűséggel nincs meg neki, akkor szemezgessetek összeállításunkból, melyben játéktípusok szerint összeválogattuk Nektek az újdonságokat.

KARÁCSONYI KÉSZÜLŐDÉS GYEREKEKKEL
17
Aug

Az Adventi időszak nagyon különleges jelentőséggel bír mindenki életében. A gyerkőcök türelmetlenül sürgetnék a napok múlását, és ha rajtuk múlna, akkor már réges-régen ünnepelnénk. Az ő szemüvegükön keresztül a karácsony, és az azt körbeölelő időszak csupa móka és kacagás, csillogás és öröm. Mi, felnőttek ezt egy kicsit máshogy éljük meg. Ezerféle teendő vár ránk, hogy Szentestére minden a helyére kerüljön: takarítás, sütés-főzés, rendrakás, és az ajándékok. Mi is hiányzik még? Ááá, az ünnepi hangulat… Ami természetesen gombnyomásra nem megy, de gondos és alapos tervezéssel, közös munkával mi magunk is „elkaphatjuk” gyermekünktől a karácsonyi lázat! Higgyük el, megéri!

Karácsonyi ajándékok óvodásoknak és kisiskolásoknak
16
Aug

A csecsemők és a totyogó korosztály után most az óvodások és a kisiskolások kedvelt játékait vesszük sorra. Az életkori sajátosságok mellett konkrét játéktippeket is kaphatsz, ha velünk tartasz.

Karácsonyi ajándékötletek csecsemőknek és totyogóknak
17
Aug

Bízunk benne, hogy alábbi összeállításunk a segítségedre lesz, akár szülőként keresel játékot gyermeked számára, akár családtag, rokon részére választanál ajándékot az ünnepre. Az első részben a csecsemő- és óvodáskorú gyermekek számára adunk ötleteket. A következő cikkben az óvodások és kisiskolások részére szóló ajándékötleteket vesszük sorra.