Termék státusza
Ár
1 279 Ft - 26 961 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Mesehős
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Ügyességi, reakciókészség fejlesztő társasjátékok

Ügyességi játékok  – Finommotorikus képességeket, kézügyességet és reakcióidőt fejlesztő társasjátékok izgalmas játékmenetükkel nemcsak lekötik a kis játékosokat, hanem egyszersmind játszva fejlesztik különböző képességeiket. Ki a legügyesebb? Ki a leggyorsabb? Ki tudja hamarabb kimondani a helyes választ? Ki fedezi fel a leghamarabb a különbséget vagy a hasonlóságot? Ki a jobb egyensúlyozásban vagy célbadobásban?

Fedezd fel minőségi kínálatunkat!

Tovább

Az ügyességi, reakciókészség fejlesztő társasjátékok hihetetlen mókás szórakozást biztosítanak, ahol a család apraja-nagyja próbára teheti és fejlesztheti képességeit a számolós társastól a szókincs fejlesztésen át a toronyépítésig.

Mi az a reakcióképesség?

"Motoros koordinációs képesség, amely a bonyolult mozgásprogramok, összetett mozgások, mozgásfolyamatok fontos és nélkülözhetetlen feltétele (motoros (koordinációs) képességek a testnevelésben). A rövid ideig tartó mozgásreakciók szabályozásában játszik fontos szerepet, pl.: a sportjátékokban, a tornában, a küzdősportokban (birkózás, ökölvívás, vívás)." Makszin Imre

A gyors reakcióképesség nagyon fontos szerepet tölt be felnőttkorban, mert képessé tesz hatékony döntéshozatalra. Az ügyesség, a gyorsaság, a mozgékonyság, és a reakcióidő  fejlesztése elengedhetetlen a legtöbb sportágban, de nagy segítséget nyújthat a mindennapos mozgást és az élet egyéb területeit tekintve is. 

A társasjátékok rendkívül sokrétű fejlesztési lehetőséget rejtenek magukban. Már 2-3 éves kortól izgalmasak az egyensúlyozós, horgászós, elkapós toronyépítős játékok, melyek fejlesztik a finommotorikus készségeket, a térbeli és síkbeli tájékozódást, valamint megalapozzák a szociális képességeket. Hiszen már ebben a korban, ezeknél a játékoknál kezdődik el a szabályfelismerés és elkezd kialakulni a versenyszellem. 

A "kupacolós" , formaillesztős társasok nagyon jól fejlesztik a kézügyességet, a színek és formák felismerését és a kombinációs készséget.  Az óvodások egy önfeledt játék közben megtanulnak koncentrálni, gyarapszik a szókincsük és a környezeti ismereteik. A fejlesztő társasjátékok garantált kikapcsolódást nyújtanak minden korban. Pörgős játékidővel, érdekes témakörökkel, látványos játékelemekkel vannak ellátva, ezért megunhatatlanok.

A családi társasjátékok megtöltik a házat nevetéssel. Az igaz/hamis játékok, a blöfölős és a mutogatós ugyanannyi meglepetést tartogat, mint egy gyors kvízjáték. Egyértelműen minőségi időtöltést biztosítanak és erősítik a családi kapcsolatokat.

Játékliget játék webáruházunk "ügyességi, reakciókészség fejlesztő társasjátékok" kategóriájában a 8-12 éves korcsoportnak is kínálunk sok-sok érdekességet. Logikai/ügyességi laboros, 10 perces vagy visszaszámlálás kihívás, láncreakció, idegen nyelvi, megfigyelést fejlesztő vagy akár klasszikus játékkészlet is megtalálható reperoárunkban.

Vesd bele magad a válogatásba és találd meg a számotokra legértékesebbet!

Népszerű márkáink: Piatnik, Megableau, Djeco, Haba, Philos, StragooGames, Schmidt, Marvin'sMagic,

 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább