5 (2 vélemény)

Egy kis együttműködés (Little cooperation) társasjáték

Raktáron

Négy bűbájos jó barát próbál eljutni a jégkunyhóba, hogy felmelegedjenek. Legyetek óvatosa, nagyon vékony a jég! Kooperációs játék kicsiknek a Djeco-tól! 

Ajánlott 2,5 éves kortól. Részleteket lásd lent.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.21
8 260 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 826 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk a kedves szülőknek vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek a bölcsisek legkedveltebb játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra ovisoknak” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Fejlesztő játék webshopunkban „Egy kis együttműködés (Little cooperation) társasjáték” névvel listázott társasjáték termékadatlapjára jellemzően a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: ovis társasjátékok, gyerek társasjáték, logikai gondolkodás, kombinációs készség, rugalmas gondolkodás, koncentráció, memória, kommunikáció, társas óvodásoknak, társas, készségfejlesztő játék, ovis társasok, társasjátékok. Hasonló típusú kifejezések, melyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: együttműködést fejlesztő játék, társasjáték gyerekeknek, gyermekjáték, társasok óvodásoknak, játék, gyerekjátékok, képességfejlesztő játék, társas játékok, készségfejlesztő játékok, óvodás társasjátékok. A fenti társasjáték egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak > Játék 3-4 éves kislányoknak” kategóriában és a „Márkák > Djeco” elnevezésű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló társasjáték tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 6639 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.

Egy_kis_egyuttmukodes_Little_cooperation_tarsasjatek
Egy kis együttműködés (Little cooperation) társasjáték
8 260 Ft