5 (4 vélemény)

Sztorikocka Kalandokkal Story Cubes kommunikációs társasjáték

Nincs raktáron

Sztorikocka Kalandokkal- Story Cubes kommunikációs társasjáték. Dobj a kockákkal és alkoss egy történetet a képekből!Légy Te a történetszövés királya! Játékosok száma: 1-bármennyi


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ha most rendeled, várhatólag megérkezhet hozzád

Szállítási idő az "előrendelhető" termékeknél: 4-21 munkanap,a termék beérkezésére várunk.

2023.03.20
4 490 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 449 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánlanánk a kedves nagyszülőknek és szülőknek vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak az iskolások kedvenc játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 8 éveseknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Játék webáruházunkban „Sztorikocka Kalandokkal Story Cubes kommunikációs társasjáték” elnevezéssel listázott társasjáték adatlapjára jellemzően ezekkel a kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: kommunikációs játék, társasjátékok, társas játékok, társas játék, készségfejlesztő játékok, társas, kvíz játékok, gyerek társasjáték. Hasonló típusú keresőkifejezések, amelyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: társasjáték gyerekeknek, játék,  gyermekjátékok, készségfejlesztő játék, gyermekjáték, játékok, társas óvodásoknak, társasok óvodásoknak. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” elnevezésű kategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves fiúknak” elnevezésű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló társasjáték adatlapja között lehet válogatni. A kvízjáték címkére kattintva pl. több mint 60 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.