A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sztorikocka Kalandokkal – Story Cubes kommunikációs társasjáték

Ár:
3.990 Ft
Cikkszám: 837
Gyártó: Gém
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 40
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. május 18.
Sztorikocka Kalandokkal- Story Cubes kommunikációs társasjáték. Dobj a kockákkal és alkoss egy történetet a képekből!Légy Te a történetszövés királya! Játékosok száma: 1-bármennyi

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A Sztorikocka Kalandokkal egy nagyszerű szórakozást nyújtó kommunikációt fejlesztő társasjáték. Hivatalosan 6 éves kortól ajánlott, a tapasztalatok szerint, már nagycsoportos óvodások között is kedvenc, csak ők kevesebb kockával játszák. Mi az óvodásoknál kb. 2-3 kockával javasoljuk kezdeni. Kisgyerekeknél játszhatjuk úgy is, hogy dobuk a 9 kockával és az óvónéni-tanító néni elkezd egy történetet, minden gyerek 1 kockát felhasználva továbbgondolja-mondja a sztorit a saját dobott képének megfelelően. Remekül tanítja a történet szövést, kreativitást, fantáziát fejleszt. A játék 9 dobókockát tartalmaz. A játékos dob a 9 kockával, és az így kapott képekből  megalkot egy történetet. pl. eső, sátor, kígyó, babszem, majom stb. A következő játékos újból dob és vagy folytatja a történetet (ez nehezebb) vagy újat talál ki. A Sztorikocka alapjáték (narancssárga) 9db-ból áll. Webáruházunkban kapható még a szintén 9-9 kockából álló Sztorikocka cselekvésekkel illetve a Sztorikocka kalandokkal változata. Ha ezeket is használjuk vagy érdemes a kockákat összekeverve 9-9 db-bal játszai, vagy nagy fantáziával bírók játszhatnak több kockával is! Esteleg dobunk 18 kockával, abból az első játékos 6 kocka felhasználásával elkezd egy történetet, a többi a maradék kockákkal folytatja 6-val.

A VIVEKA az újfajta tanulás módszertanával foglalkozik, hatékony módszereket dolgoz ki a siker érdekében. Felkértük őket, hogy teszteljék játékainkat és osszák meg veletek előnyeit, fejlesztési lehetőségeit. Itt találjátok a Sztorikockáról szóló ajánlót.

Nézd meg a videót is!


 


 

Gyártó Gém
Játékosok száma 2-12 fő
Játékosok száma 1-20 játékos
Jelleg kommunikációs társasjáték
Fejleszti asszociációt, kreativitást, szövegértést, fogalmazási képességet, kommunikációt, logikát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást,

Vélemények

5.00
6 értékelés
5
(6)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 08. 09.
Nagyon jó játék ! Felnőtteknek is jó szórakozás!
| 5 / 5 csillag!
2019. 06. 27.
| 5 / 5 csillag!
2019. 06. 26.
Nagy élmény, unokáim örömmel játszottak a kockákkal. Sokat segített a kezdeti lépésekben, hogy a kisebbik gyerek már az oviban a logopédia foglalkozáson használta, így jól ismerte a játékot. Szerette, örült hogy most már otthon is tudunk vele játszani. Megszólaltatta az egyébként csendes kisiskolás unokámat is, gondolkodásra, beszédre késztet. Mindenkinek tudom ajánlani.
| 5 / 5 csillag!
2018. 08. 14.
Remek szórakozás. Kreatív mesealkotás. Ilyen jól még nem szórakozott a család. Rengeteget nevettünk közben. Kibróbáltuk az ajánlott játékszabályt, de újakat is alkottunk.
Egyszóval szenzációs!
Minden korosztálynak ajánlom.
| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 02.
Mese mondást még nekünk felnőtteknek is gyakorolni kell.Nagyon jó családi szórakozás.
| 5 / 5 csillag!
2016. 11. 16.
Ajándékba adom, a leírt információk alapján nagyon tetszik.

Karácsony előtt ajánlanánk a kedves nagyszülőknek és szülőknek vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak a kisiskolás gyerekek kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 7 éves gyermekeknek” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, karácsony előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív játék webshopunkban „Sztorikocka Kalandokkal – Story Cubes kommunikációs társasjáték” terméknévvel megtalálható társasjáték adatlapjára általában ezekkel a kifejezésekkel lelnek rá vevőink: társas játékok, iskolás társasok, készségfejlesztő játék, ovis társas, kommunikációs játék, társas játék, ovis társasjátékok, ovis társasok, iskolás társas, gyerekjátékok, képességfejlesztő játékok. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek még segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: játék, gyerek társasjáték, játékok, társasok, társasjátékok iskolásoknak, társasjátékok, társasok óvodásoknak, társas, társasjáték iskolásoknak, készségfejlesztő játékok. A fenti társasjáték többek között a „Játékkategóriák > Iskola-előkészítő játék” elnevezésű termékkategóriában illetve az „Intézményeknek > Kooperációs játék” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló társasjáték között lehet válogatni. Az iskolás társasjáték kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 159 különféle gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.

Vásárlóink a Sztorikocka Kalandokkal – Story Cubes kommunikációs társasjáték terméken túl legtöbbször az alábbi termékeket rendelték még meg: → Sztorikocka (Story Cubes) – Kommunikációs társasjáték → Sztorikocka cselekvésekkel – Story Cubes kommunikációs társasjáték → Tick Tack Bumm Junior – Partyjáték gyerekeknek → Bla Bla Bla – Társasjáték – Beszélj mellé! → Hónapok tanulókorong → Grabolo – Gyorsasági társasjáték → Asmodee Dobble kártyajáték – Készségfejlesztő játék → Hét napjai korong → Brainbox: Matematika kicsiknek – Megfigyelést fejlesztő társasjáték → Tick Tack Bumm – Partyjáték.