A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Közlekedj okosan - Memória kártya

Ár:
580 Ft
Cikkszám: 9463
Gyártó: Egyéb
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 6
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 24.
Közlekedj biztonságosan! Ez a fő mottó, ehhez viszont ismerni kell a közlekedési táblákat és jeleket. Ennek megismerésében segít ez a memória kártya, amiben színes, mesés képek segítenek.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Lapok száma: 34

Ezt a játékot kettő vagy több játékos is játszhatja. A kártyajáték 34 lapból áll. Jól keverjétek meg a kártyalapokat, majd képpel lefelé helyezzétek az asztalra. Sorsoljátok ki, hogy ki kezdje a játékot. A kezdő játékos fordítson fel két lapot. Ha párt talál, akkor azt tegye maga elé és folytassa a játékot. Ha nem talált egyformát, akkor a lapokat tegye vissza a helyükre, és most már a következő játékos fordít fel két lapot. A játék akkor ér véget, ha minden lap elfogyott az asztalról. Számoljátok össze ki találta a legtöbb párt: az a memória bajnoka.

Gyártó Egyéb
Játékosok száma 2-4 fő
Játékosok száma 2-4
Jelleg Oktató játék

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 07. 23.
Alap KRESZ ismeretek a gyerekeknek a biztonságos közlekedéshez.

Karácsony közeledtével ajánljuk még a kedves szülők illetve a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a kisiskolások kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra hétéves gyerekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a ismeretterjesztő játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, karácsony alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Közlekedj okosan - Memória kártya” elnevezéssel listázott ismeretterjesztő játék oldalára leginkább a következő kifejezésekkel találnak rá látogatóink: oktató játék, gyermekjátékok, iskolás társas, készségfejlesztő játékok, megfigyelést fejlesztő játékok, megfigyelő játékok, társasjáték iskolásoknak, oktató játékok, tanulós játékok. Hasonló témájú szavak, amelyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következőek lehetnek: képességfejlesztő játékok, tanulós játék, játék, megfigyelőkészséget fejlesztő játék, gyerekjátékok, társasjátékok iskolásoknak, megfigyelő játék, ismeretterjesztő játékok. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Népszerű játékok karácsonyi ajándékba” kategóriában illetve az „Intézményeknek > Figyelem, memóriafejlesztés” nevű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva számos további, hasonló ismeretterjesztő játék tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 4842 különböző gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.