Termék státusza
Ár
3 930 Ft - 34 201 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Fűzős,fűzőcskés játékok

A fűzős, fűzőcskés játékok egyre nagyobb teret hódítanak a kreatív játékok között. A klasszikus gyöngyfűző készleteken túl megtalálható a kínálatunkban a formafűzős játékok is. A fűzős játékok remekül fejlesztik a koncentrációs képességeket, a szem-kéz koordinációt és a finommotorikus készségeket. A fűzős játékok főként a kisebb korosztálynak készültek. A színes kis gyöngyökből és fonalakból álló készletek azonnal felkelti érdeklődésüket és remek kreatív időtöltést nyújtanak számukra. 

Görgess lejjebb és válassz egy remek fűzős játékot!

Tovább

A fűzős játékok örök kedvencnek számítanak. A kicsik kiélhetik kreativitásukat, emellett aranyos kis ékszereket készíthetnek. A kreatív, alkotó játékokkal való elfoglaltság közben a gyermekek betekintést nyernek az alkotás örömébe, a művészetekből kapnak ízelítőt, bátran szárnyalni engedhetik fantáziájukat, szerencsésen találhatnak maguknak egy kedvenc időtöltést, mellyel a későbbiekben is kikapcsolódhatnak. A fűzős, fűzőcskés játékokon kívül emellett még rengeteg kreatív játék szerepel kínálatunkban. A különböző kreatív készletek, barkácskészletek, festékek, gyurmák

A lányok körében a legnépszerűbbek az ékszerkészítő szettek, gyöngykészletek, amelyek főként a kislányok kedvencei. A fonalak, gyöngyök segítségével designos kis nyakláncokat, karkötőket, kiegészítőket alkothatnak a színek és formák kombinálásával. A gyöngyfűzés oktató jellegű és egyben szórakoztató is kicsiknek-nagyoknak. 

A fűzőcskés játékok nem csupán a kreativitást fejlesztik, de vannak olyan fejlesztő fűzős játékok, amelyekkel a fűzés során az ujjak ügyesedése mellett gyakorolhatják a sorozatalkotást, megismerhetik a sorszámokat is. 

Az óvodásoknak készült játékok között fellelhetőek olyan készségfejlesztő játékok, amelyekkel gyakorolhatják a cipő bekötését önállóan, amellyel sikerélményt érhetnek el. Szintén az óvodás korosztályt célozzák meg a betűket és számokat tartalmazó fűzős játékok. A színes fonalak befűzése jó móka, és a játék segítségével egyúttal azt is megtanulhatják, hogy a betűket hogyan fűzhetik össze szavakká. 

Válogass kínálatunkban és keress még több kreatív játékot!

 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább