Termék státusza
Ár
2 349 Ft - 15 991 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Mesehős
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Party játékok

Szeretsz társaságban játszani? Fontos számodra a jókedv és a nevetés? Szeretnél egy estét a barátaiddal felhőtlen kacagásban tölteni? A gyermekednek szervezel születésnapi party-t, vagy csak sok gyereket látsz vendégül és szeretnéd őket kirobbantani a telefonjuk mellől? Akkor megtaláltad, amit keresel! Party társasjátékaink között biztosan megleled a nektek valót, legyen szó akár felnőttekről, akár gyerekekről!

Party társasjátékok széles választékát találod ebben a kategóriában. Garantált a móka és a felhőtlen szórakozás!

Görgess lejjebb és merülj el kínálatunkban!

Tovább

Családi összejövetelek, baráti társaságok, gyerek zsúrok esszenciális kelléke a party játék, amivel mindig fel lehet dobni a hangulatot. Remek időtöltés, gondtalan szórakozás, telis-tele nevetéssel.

Kicsiket-nagyokat, gyerekeket és felnőtteket egyaránt magával ragad, megmozgatja az elméket és a fantáziát, próbára teszi az ügyességet és a gyorsaságot. A játékélményen túl számtalan fejlesztő hatása van a társasjátéknak. Erősíti a közösséget, megtanít együttműködni másokkal, életre hívja a versenyszellemet, a logikus gondolkodást és mindezt teszi úgy, hogy közben tapasztalást nyer siker és kudarc egyaránt.

A játék maga is serkentőleg hat, a barátokkal, családtagokkal töltött közös idő, pedig extra örömforrást jelent. 

Ebben a kategóriában sokféle party játék helyet kapott. A megfigyelést fejlesztőkkel közösen körbejárhatjuk az állatok, a környezetünk vagy a betűk világát. Próbára tehetjük a buli tagjait, hogy ki tud többet Magyarországról, ki tudja jobban elmutogatni, lerajzolni, kitalálni a feladványt. Kinek gyorsabb a reakciója vagy ki ismeri fel hamarabb az összefüggéseket. 

A kártyajátékok már generációk óta a társas összejövetelek sztárjai a klasszikustól a furfangoson át a gyorsaságiig, mindenki kedvét leli bennük. A kvízjátékokkal IQ- bajnokságot rendezhetünk, az asszociációs játékkal megpróbálhatunk a másik fejével gondolkodni, miközben nagyszerűen szórakozunk. A stratégiai játék gondolkodásra készteti az összes résztvevőt, de lehetünk játék közben szabadulóművészek, nyomozók, varázslók vagy éppen szuperhősök. 

Megismerhetjük a társasjátékon keresztül önmagunkat és másokat humoros formában, vagy kreatív feladatokat oldhatunk meg. A társasjátékok gyerekeknek és felnőtteknek egyformán biztosítják az élményt, a minőségi időtöltést és a kikapcsolódást a rohanó világban. 

Party játékaink között a filmes játékok rajongói és gyűjtői is megtalálják a kedvükre valót, valamint többek között olyan kedvelt márkák is helyet kaptak itt, mint a Piatnik, a Mattel vagy a Hasbro

A party játékok lényege, hogy aki nem játszik, csak nézi, az is remekül szórakozik. Nem hiányozhatnak egyetlen összejövetelről sem, sőt kiváló ajándékötlet is, amivel a siker garantáltan nem marad el!

Fedezd fel Játékliget játék webáruházunk játékkategóriáinak izgalmas kínálatát és nézz körül óriási választékunkban!

A kategória termékeire leggyakrabban a következő címkékkel lehet rálelni: versenytábla, partyjáték, dixit, kártyajáték, tábla, party, kártya, Brainbox, Cortex, Grabolo,

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább