A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sztorikocka cselekvésekkel – Story Cubes kommunikációs társasjáték

Ár:
3.990 Ft
Cikkszám: 838
Gyártó: Gém
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 40
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 25.
Sztorikocka Cselekvésekkel- Story Cubes kommunikációs társasjáték. Dobj a kockákkal és alkoss egy történetet a képekből!Ötvözd az alap Sztorikockával és légy Te a történetszövés királya! Játékosok száma: 1-bármennyi.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A Sztorikocka Cselekvésekkel egy nagyszerű szórakozást nyújtó kommunikációt fejlesztő társasjáték. Hivatalosan 6 éves kortól ajánlott, a tapasztalatok szerint, már nagycsoportos óvodások között is kedvenc, csak ők kevesebb kockával játszák. Mi az óvodásoknál kb. 2-3 kockával javasoljuk kezdeni. Kisgyerekeknél játszhatjuk úgy is, hogy dobunk a 9 kockával és az óvónéni-tanító néni elkezd egy történetet, minden gyerek 1 kockát felhasználva továbbgondolja-mondja a sztorit a saját dobott képének megfelelően. Remekül tanítja a történet szövést, kreativitást, fantáziát fejleszt.Használhatjuk a mondatalkotás gyakorlására is. Dobunk 1 kockával pl. olvas van a képen. Ki tud mondani egy rövid mondatot? A következő gyermek ezt a mondatot bővítse ki és így tovább. Gábor könyvet olvas. Gábor a szobájában könyvet olvas. Gábor a szobájában lámpafénynél könyvet olvas. stn.... A játék 9 dobókockát tartalmaz. Ennél a játéknál is célszerű az alapjátékkal összekeverve használni. A játékos dob a 9 kockával, és az így kapott képekből  megalkot egy történetet. pl.majom, ugrik, sportol, villám, olvas, tűz  stb. A következő játékos újból dob és vagy folytatja a történetet (ez nehezebb) vagy újat talál ki. A Sztorikocka alapjáték (narancssárga) 9db-ból áll. Webáruházunkban kapható még a szintén 9-9 kockából álló Sztorikocka cselekvésekkel illetve a Sztorikocka kalandokkal változata. Ha ezeket is használjuk vagy érdemes a kockákat összekeverve 9-9 db-bal játszani, vagy nagy fantáziával bírók játszhatnak több kockával is! Esteleg dobunk 18 kockával, abból az első játékos 6 kocka felhasználásával elkezd egy történetet, a többi a maradék kockákkal folytatja 6-val.

A VIVEKA az újfajta tanulás módszertanával foglalkozik, hatékony módszereket dolgoz ki a siker érdekében. Felkértük őket, hogy teszteljék játékainkat és osszák meg veletek előnyeit, fejlesztési lehetőségeit. Itt találjátok a Sztorikockáról szóló ajánlót.


 
Gyártó Gém
Játékosok száma 2-12 fő
Játékosok száma 1-20 játékos
Jelleg kommunikációs társasjáték
Fejleszti asszociációt, kreativitást, szövegértést, fogalmazási képességet, kommunikációt, mondatalkotást, logikát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást,

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 08. 31.
Nagyon igényes kivitelezésű, ötletes társasjáték, mely akár tanult nyelv fejlesztéséhez is kitűnő. Projektív tesztként is használható.
| 5 / 5 csillag!
2019. 01. 15.
"Gondolat ébresztő", jó játék.

A karácsonyi ünnepek előtt ajánlanánk a szülőknek és nagyszülőknek vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak a nagycsoportos óvodások legkedveltebb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra hatéves iskolásoknak” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, karácsony előtt a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív játék webáruházunkban „Sztorikocka cselekvésekkel – Story Cubes kommunikációs társasjáték” névvel megtalálható társasjáték adatlapjára jellemzően a következő kulcsszavakkal találnak rá látogatóink: képességfejlesztő játékok, készségfejlesztő játékok, óvodás társasjáték, készségfejlesztő játék, ovis társasok, játék, képességfejlesztő játék, társas óvodásoknak, ovis társas, gyermekjáték, ovis társasjátékok. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: társasjátékok, óvodás társasjátékok, társasjáték gyerekeknek, iskolás társasjátékok, gyerek társasjáték, iskolás társasok, gyermekjátékok, társas játék, kommunikációs társasjátékok, társas játékok, társasok. A fenti termék többek között az „Intézményeknek > Beszédfejlesztés” termékkategóriában illetve a „Black Friday” nevű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló társasjáték termékadatlapja tekinthető meg. A kommunikációs társasjáték címkére kattintva pl. körülbelül 21 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.