A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Sztorikocka (Story Cubes) – Kommunikációs társasjáték

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.790 Ft
Sztorikocka - Story Cubes kommunikációs társasjáték. Dobj a kockákkal és alkoss egy történetet a képekből! Játékosok száma: 1- bármennyi

Sztorikocka egy nagyszerű szórakozást nyújtó kommunikációt fejlesztő társasjáték.
Hivatalosan 6 éves kortól ajánlott, a tapasztalatok szerint, már nagycsoportos óvodások között is kedvenc, csak ők kevesebb kockával játsszák.
Mi az óvodásoknál kb. 2-3 kockával javasoljuk kezdeni.


 
Cikkszám: 836
Gyártó: Gém
Elérhetőség: Elfogyott
Szerezhető hűségpontok: 38
Szállítási díj: 1.190 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2019. október 21.

Játék bemutatása

Kisgyerekeknél játszhatjuk úgy is, hogy dobunk a 9 kockával és az óvónéni-tanító néni elkezd egy történetet, minden gyerek 1 kockát felhasználva továbbgondolja-mondja a sztorit a saját dobott képének megfelelően. Remekül tanítja a történet szövést, kreativitást, fantáziát fejleszt. 

A játék 9 dobókockát tartalmaz. A játékos dob a 9 kockával, és az így kapott képekből megalkot egy történetet. pl. sétabot, repülő, kulcs, ház, méh stb. A következő játékos újból dob és vagy folytatja a történetet (ez nehezebb) vagy újat talál ki. A Sztorikocka tökéletesen alkalmas a differenciálásra, hisz magunk szabjuk meg, hogy hány kockával kell dobni és hozzá illesztjük-e a történetet a már elhangzottakhoz.

A VIVEKA az újfajta tanulás módszertanával foglalkozik, hatékony módszereket dolgoz ki a siker érdekében. Felkértük őket, hogy teszteljék játékainkat és osszák meg veletek előnyeit, fejlesztési lehetőségeit. Itt találjátok a Sztorikockáról szóló ajánlót.

Webáruházunkban kapható még a szintén 9-9 kockából álló Sztorikocka cselekvésekkel illetve a Sztorikocka kalandokkal változata. Ha ezeket is használjuk vagy érdemes a kockákat összekeverve 9-9 db-bal játszani, vagy nagy fantáziával bírók játszhatnak több kockával is! Esetleg dobunk 18 kockával, abból az első játékos 6 kocka felhasználásával elkezd egy történetet, a többi a maradék kockákkal folytatja hattal.

A magyar nyelvű videó is segítségedre lehet!

 
Gyártó Gém
Mely kategória? Társasjáték
Mely korosztály? 8 - 12 éves
Nem Mindegyik
Játékosok száma 1-20 játékos
Jelleg kommunikációs társasjáték
Fejleszti asszociációt, kreativitást, szövegértést, fogalmazási képességet, kommunikációt, logikát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást,

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2019. 04. 23.

Csakis kitűnő osztályzatot kaphat ez a termék. Pedagógiai asszisztensként dolgozom egy általános iskolában, ahol bemutattam a gyerekeknek ezt a játékot. Annyira tettszett nekik a játék, hogy abba sem tudták hagyni, viccesnek találták, hogy a kockákon található rajzokból a fantáziájukhoz mérten szinte bármilyen történetet kitalálhattak. Ez a játék nagyszerű példája a kommunikációs készség fejlesztésének és a kreativitás kibontakoztatására.
| 5 / 5 csillag!
2019. 01. 03.

Egyszerűen fantasztikus játék. Kisfiam egyik kedvencévé avanzsált. Nagyon jó fejlesztő játék.
| 5 / 5 csillag!
2017. 11. 28.

A 7 éves kislányunk választotta a játékot, de az 5 éves kisfiúnk is nagyon szívesen játszik vele. Nagyon szórakoztató. Fejleszti a fantáziát és a mondatalkotást.
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 19.

7 éves gyereknek vásároltam karácsonyra az egész család kedvencévé vált. Utazáshoz nyaraláshoz praktikus kis helyen elfér.
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 19.

7 éves gyerek kapta karácsonyra és az egész család ezzel játszott.Pedagógusként is ajánlom iskolai foglalkozásokhoz.
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 12.

Elképesztően jó játék. Szókincs fejlesztésre, a fantázia kialakítására kifejezetten alkalmas. Nagyon ajánlom mindenki számára kicsiknek, nagyoknak egyaránt. Örülök hogy rátaláltam! :) :)
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 01.

10 éves kisfiú unokám kapta karácsonyra. A kibontás után azonnal játszani kezdtek vele, nem csak a gyerekek, de a szülők is.
Nagyon jó kommunikációt segítő és fantázia,- valamint szókincsfejlesztő játék. Ajánlom mindenkinek.
| 5 / 5 csillag!
2016. 08. 23.

Nagyszerű szórakozás mindenkorosztálynak.
Egyszerűen használható német nyelvi órákon szókincs bővítéshez,, szövegalkotáshoz stb
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Válogasson játék webáruházunkban kapható számtalan további gyerekjáték vagy társasjáték között! A minőségi és hasznos játékot vagy ajándékot kereső látogatók szíves figyelmébe ajánlanánk az alsós gyerekek kedvenc ajándékait összegyűjtő ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek 10 éves iskolásoknak” című termékkategóriában találhatóak. Ebben a kategóriában egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek listázásra, melyek a gyerekek számára játékot, ajándékot kereső látogatóink körében a korábbi hónapokban a legnépszerűbbek voltak.

Fejlesztő játék webshopunkban „Sztorikocka (Story Cubes) – Kommunikációs társasjáték” elnevezéssel megtalálható társasjáték oldalára leginkább a következő kulcsszavakkal találnak rá vevőink: kommunikációs játékok, társas óvodásoknak, iskolás társas, képességfejlesztő játékok, kommunikációs játék, ovis társasjátékok, kommunikációs társasjátékok, gyerekjátékok, társasjáték gyerekeknek, társasjátékok iskolásoknak, ovis társas. Hasonló témájú kifejezések, melyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: gyermekjátékok, társasjátékok, társas játékok, óvodás társasjátékok, képességfejlesztő játék, társasjáték iskolásoknak, gyermekjáték, társasok óvodásoknak, társas, ovis társasok. A fenti társasjáték egyebek mellett a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték > Érzelmi intelligencia fejlesztés” kategóriában,továbbá az „Intézményeknek ” nevű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva számtalan további, hasonló társasjáték adatlapja tekinthető meg. Az ovis társasjáték címkére kattintva példának okáért több mint 267 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.

SAPI hírlevél modul
Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
1190 Ft (+300 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>