A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sztorikocka (Story Cubes) – Kommunikációs társasjáték

Ár:
3.990 Ft
Cikkszám: 836
Gyártó: Gém
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 40
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. október 02.
Sztorikocka - Story Cubes kommunikációs társasjáték. Dobj a kockákkal és alkoss egy történetet a képekből! Játékosok száma: 1- bármennyi

Sztorikocka egy nagyszerű szórakozást nyújtó kommunikációt fejlesztő társasjáték.
Hivatalosan 6 éves kortól ajánlott, a tapasztalatok szerint, már nagycsoportos óvodások között is kedvenc, csak ők kevesebb kockával játsszák.
Mi az óvodásoknál kb. 2-3 kockával javasoljuk kezdeni.


 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Kisgyerekeknél játszhatjuk úgy is, hogy dobunk a 9 kockával és az óvónéni-tanító néni elkezd egy történetet, minden gyerek 1 kockát felhasználva továbbgondolja-mondja a sztorit a saját dobott képének megfelelően. Remekül tanítja a történet szövést, kreativitást, fantáziát fejleszt. 

A játék 9 dobókockát tartalmaz. A játékos dob a 9 kockával, és az így kapott képekből megalkot egy történetet. pl. sétabot, repülő, kulcs, ház, méh stb. A következő játékos újból dob és vagy folytatja a történetet (ez nehezebb) vagy újat talál ki. A Sztorikocka tökéletesen alkalmas a differenciálásra, hisz magunk szabjuk meg, hogy hány kockával kell dobni és hozzá illesztjük-e a történetet a már elhangzottakhoz.

A VIVEKA az újfajta tanulás módszertanával foglalkozik, hatékony módszereket dolgoz ki a siker érdekében. Felkértük őket, hogy teszteljék játékainkat és osszák meg veletek előnyeit, fejlesztési lehetőségeit. Itt találjátok a Sztorikockáról szóló ajánlót.

Webáruházunkban kapható még a szintén 9-9 kockából álló Sztorikocka cselekvésekkel illetve a Sztorikocka kalandokkal változata. Ha ezeket is használjuk vagy érdemes a kockákat összekeverve 9-9 db-bal játszani, vagy nagy fantáziával bírók játszhatnak több kockával is! Esetleg dobunk 18 kockával, abból az első játékos 6 kocka felhasználásával elkezd egy történetet, a többi a maradék kockákkal folytatja hattal.

A magyar nyelvű videó is segítségedre lehet!

 
Gyártó Gém
Játékosok száma 2-12 fő
Játékosok száma 1-20 játékos
Jelleg kommunikációs társasjáték
Fejleszti asszociációt, kreativitást, szövegértést, fogalmazási képességet, kommunikációt, logikát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást,

Vélemények

5.00
11 értékelés
5
(11)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 08. 31.
Nagyon ötletes, minőségi játék! Nem csak gyermekeimmel szeretjük játszani (magyar nyelven), hanem angol nyelvoktatás céljára is használom haladó csoportjaimmal.
| 5 / 5 csillag!
2020. 06. 17.
Nagyon élvezetes játék. Még az óvodás is tud vele játszani. Fejleszti a képzeletet, szókincset, kreativitást. Sokat nevetünk a játék alatt, jó együtt játszani vele.
| 5 / 5 csillag!
2020. 01. 13.
Jó időtöltés, megismerheti a felnőtt, miaz, ami éppen foglalkoztatja a gyermeket, mi jár az eszében.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2019. 04. 23.
Csakis kitűnő osztályzatot kaphat ez a termék. Pedagógiai asszisztensként dolgozom egy általános iskolában, ahol bemutattam a gyerekeknek ezt a játékot. Annyira tettszett nekik a játék, hogy abba sem tudták hagyni, viccesnek találták, hogy a kockákon található rajzokból a fantáziájukhoz mérten szinte bármilyen történetet kitalálhattak. Ez a játék nagyszerű példája a kommunikációs készség fejlesztésének és a kreativitás kibontakoztatására.
| 5 / 5 csillag!
2019. 01. 03.
Egyszerűen fantasztikus játék. Kisfiam egyik kedvencévé avanzsált. Nagyon jó fejlesztő játék.
| 5 / 5 csillag!
2017. 11. 28.
A 7 éves kislányunk választotta a játékot, de az 5 éves kisfiúnk is nagyon szívesen játszik vele. Nagyon szórakoztató. Fejleszti a fantáziát és a mondatalkotást.
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 19.
7 éves gyereknek vásároltam karácsonyra az egész család kedvencévé vált. Utazáshoz nyaraláshoz praktikus kis helyen elfér.
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 19.
7 éves gyerek kapta karácsonyra és az egész család ezzel játszott.Pedagógusként is ajánlom iskolai foglalkozásokhoz.
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 12.
Elképesztően jó játék. Szókincs fejlesztésre, a fantázia kialakítására kifejezetten alkalmas. Nagyon ajánlom mindenki számára kicsiknek, nagyoknak egyaránt. Örülök hogy rátaláltam! :) :)
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 01.
10 éves kisfiú unokám kapta karácsonyra. A kibontás után azonnal játszani kezdtek vele, nem csak a gyerekek, de a szülők is.
Nagyon jó kommunikációt segítő és fantázia,- valamint szókincsfejlesztő játék. Ajánlom mindenkinek.
| 5 / 5 csillag!
2016. 08. 23.
Nagyszerű szórakozás mindenkorosztálynak.
Egyszerűen használható német nyelvi órákon szókincs bővítéshez,, szövegalkotáshoz stb

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánljuk még a nagyszülők és szülők illetve az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe az alsósok kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra tízéves gyermekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, a karácsonyi ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív játék webshopunkban „Sztorikocka (Story Cubes) – Kommunikációs társasjáték” terméknévvel listázott társasjáték adatlapjára leginkább a következő kulcsszavakkal találnak rá látogatóink: társas játékok, társas óvodásoknak, játékok, társasok, készségfejlesztő játékok, képességfejlesztő játékok, társasjáték iskolásoknak, gyerek társasjáték, ovis társasjátékok, társasjáték gyerekeknek, gyerekjátékok. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: gyermekjáték, játék, képességfejlesztő játék, ovis társasok, társas, társasjátékok iskolásoknak, kommunikációs játék, óvodás társasjátékok, ovis társas, iskolás társasok. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint” termékkategóriában illetve a „Játékkategóriák > Társasjáték > Fejlesztő társasjátékok” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló társasjáték adatlapja tekinthető meg. A kommunikációs társasjáték kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 21 különböző gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.