A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Sztorikocka (Story Cubes) – Kommunikációs társasjáték

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.790 Ft
Szerezhető hűségpontok: 38
Cikkszám: 836
Sztorikocka - Story Cubes kommunikációs társasjáték. Dobj a kockákkal és alkoss egy történetet a képekből! Játékosok száma: 1- bármennyi

Sztorikocka egy nagyszerű szórakozást nyújtó kommunikációt fejlesztő társasjáték.
Hivatalosan 6 éves kortól ajánlott, a tapasztalatok szerint, már nagycsoportos óvodások között is kedvenc, csak ők kevesebb kockával játsszák.
Mi az óvodásoknál kb. 2-3 kockával javasoljuk kezdeni.


 
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Gém
Szállítási díj: 990 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2019. április 24.

Játék bemutatása

Kisgyerekeknél játszhatjuk úgy is, hogy dobunk a 9 kockával és az óvónéni-tanító néni elkezd egy történetet, minden gyerek 1 kockát felhasználva továbbgondolja-mondja a sztorit a saját dobott képének megfelelően. Remekül tanítja a történet szövést, kreativitást, fantáziát fejleszt. 

A játék 9 dobókockát tartalmaz. A játékos dob a 9 kockával, és az így kapott képekből megalkot egy történetet. pl. sétabot, repülő, kulcs, ház, méh stb. A következő játékos újból dob és vagy folytatja a történetet (ez nehezebb) vagy újat talál ki. A Sztorikocka tökéletesen alkalmas a differenciálásra, hisz magunk szabjuk meg, hogy hány kockával kell dobni és hozzá illesztjük-e a történetet a már elhangzottakhoz.

A VIVEKA az újfajta tanulás módszertanával foglalkozik, hatékony módszereket dolgoz ki a siker érdekében. Felkértük őket, hogy teszteljék játékainkat és osszák meg veletek előnyeit, fejlesztési lehetőségeit. Itt találjátok a Sztorikockáról szóló ajánlót.

Webáruházunkban kapható még a szintén 9-9 kockából álló Sztorikocka cselekvésekkel illetve a Sztorikocka kalandokkal változata. Ha ezeket is használjuk vagy érdemes a kockákat összekeverve 9-9 db-bal játszani, vagy nagy fantáziával bírók játszhatnak több kockával is! Esetleg dobunk 18 kockával, abból az első játékos 6 kocka felhasználásával elkezd egy történetet, a többi a maradék kockákkal folytatja hattal.

A magyar nyelvű videó is segítségedre lehet!

 
Gyártó Gém
Mely kategória? Társasjáték
Mely korosztály? 8 - 12 éves
Nem Mindegyik
Játékosok száma 1-20 játékos
Jelleg kommunikációs társasjáték
Fejleszti asszociációt, kreativitást, szövegértést, fogalmazási képességet, kommunikációt, logikát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást,

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2019. 01. 03.

Egyszerűen fantasztikus játék. Kisfiam egyik kedvencévé avanzsált. Nagyon jó fejlesztő játék.
| 5 / 5 csillag!
2017. 11. 28.

A 7 éves kislányunk választotta a játékot, de az 5 éves kisfiúnk is nagyon szívesen játszik vele. Nagyon szórakoztató. Fejleszti a fantáziát és a mondatalkotást.
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 19.

7 éves gyereknek vásároltam karácsonyra az egész család kedvencévé vált. Utazáshoz nyaraláshoz praktikus kis helyen elfér.
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 19.

7 éves gyerek kapta karácsonyra és az egész család ezzel játszott.Pedagógusként is ajánlom iskolai foglalkozásokhoz.
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 12.

Elképesztően jó játék. Szókincs fejlesztésre, a fantázia kialakítására kifejezetten alkalmas. Nagyon ajánlom mindenki számára kicsiknek, nagyoknak egyaránt. Örülök hogy rátaláltam! :) :)
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 01.

10 éves kisfiú unokám kapta karácsonyra. A kibontás után azonnal játszani kezdtek vele, nem csak a gyerekek, de a szülők is.
Nagyon jó kommunikációt segítő és fantázia,- valamint szókincsfejlesztő játék. Ajánlom mindenkinek.
| 5 / 5 csillag!
2016. 08. 23.

Nagyszerű szórakozás mindenkorosztálynak.
Egyszerűen használható német nyelvi órákon szókincs bővítéshez,, szövegalkotáshoz stb
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Válogasson játék webáruházunkban kapható számtalan további gyerekjáték vagy társasjáték között! A minőségi és hasznos játékot vagy ajándékot kereső látogatók szíves figyelmébe ajánlanánk az alsós gyerekek kedvenc ajándékait összegyűjtő ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek 10 éves iskolásoknak” című termékkategóriában találhatóak. Ebben a kategóriában egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek listázásra, melyek a gyerekek számára játékot, ajándékot kereső látogatóink körében a korábbi hónapokban a legnépszerűbbek voltak.

Fejlesztő játék webshopunkban „Sztorikocka (Story Cubes) – Kommunikációs társasjáték” elnevezéssel megtalálható társasjáték oldalára leginkább a következő kulcsszavakkal találnak rá vevőink: kommunikációs játékok, társas óvodásoknak, iskolás társas, képességfejlesztő játékok, kommunikációs játék, ovis társasjátékok, kommunikációs társasjátékok, gyerekjátékok, társasjáték gyerekeknek, társasjátékok iskolásoknak, ovis társas. Hasonló témájú kifejezések, melyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: gyermekjátékok, társasjátékok, társas játékok, óvodás társasjátékok, képességfejlesztő játék, társasjáték iskolásoknak, gyermekjáték, társasok óvodásoknak, társas, ovis társasok. A fenti társasjáték egyebek mellett a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték > Érzelmi intelligencia fejlesztés” kategóriában,továbbá az „Intézményeknek ” nevű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva számtalan további, hasonló társasjáték adatlapja tekinthető meg. Az ovis társasjáték címkére kattintva példának okáért több mint 267 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.

MailChimp hírlevél modul

Játékliget hírlevél

Különleges ajánlatok, hírek, érdekességek!
 

Milyen korú gyermeked van?

Adatvédelmi tájékoztatót a hírlevél kéréssel  elfogadom. 
Adatvédelmi azonosítónk:
NAIH-94873/2016
bármikor leiratkozhatsz 

Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
990 Ft (+200 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>