Mesehős

Mesehősök és filmek karaktereit, mesehősös termékeket gyűjtöttünk egy helyre ebben a kategóriában fiúknak és lányoknak. A gyerkőcök kedvenc meséinek, filmjeinek karaktereivel mintázott játékok, kiegészítők, mesehősök, akcióhősök számtalan tárgyon megjelennek. Minden gyermeknek van kedvenc mesehőse amihez vonzódik, azonosul vele. Hol egy szuperhős, hol egy varázsló, hol egy tűzoltó alakjába bújik. A hőssel való azonosuláshoz, a rajongás kifejezéséhez szükség van kifejezőeszközre, valamilyen tárgyra, az imádott hőst megjelenítő játékra. A legjobb mesehősös játékokat itt találod.

Tekintsd meg kínálatunkat!

Tovább
Mesehősök és filmek karaktereit, mesehősös termékeket, mesehősös játékokat, kiegészítőket gyűjtöttünk e kategóriába. Mesehősök, szuperhősök, akcióhősök, kedvenc filmes karakterek fiúknak és lányoknak. A legtrendibb játékok és kiegészítők a gyermekek kedvenc mesehősei ABC sorrendben, Baby Shark, Bing és barátai, Bogyó és Babóca játékok, Boribon, Disney, Harry Potter, Jégvarász, Kisvakond, Mancs őrjárat, Pocoyo, Raya, Sam a tűzoltó, Star Wars, Thomas és barátai, Tom & Jerry, Verdák - Játékliget játék webáruházunk kínálatában. Népszerű mesehősök, mesehős ajándékok, plüssök, társasjátékok, puzzle kirakók, ágynemű huzatok, fürdőjátékok, építőkockák, szerepjáték készletek, mesehős járgányok, játékszettek, vonatkészletek mesehős téma szerint válogatva.
Merülj el fejlesztőjátékaink izgalmas választékában!
BABY SHARKBaby Shark a kedves kis cápa, nagy szemével és mosolygós arcával közkedvelt figura a gyermekek körében. Kisfiúknak és kislányoknak egyaránt hű barátja pihe-puha plüssfigurája. Karaktere megjelenik rajzkészleteken, építőkockákon, játékszetten.
BING ÉS BARÁTAIA 3-4 éves ovisok nagy kedvence a brit televíziós animációs mesesorozat, melynek főhősei Bing nyuszi és barátai. A rajongók viszontláthatják kedvenceiket különböző kirakó játékokon és menő hátizsákokon. A hátizsákok ráadásul színes építőkockákat is tartalmaznak, amiket bárhová magukkal vihetnek a kis lurkók.
BOGYÓ ÉS BABÓCA JÁTÉKOKBartos Erika mesesorozata a kedves kis csigafiúról Bogyóról és a katicalányról Babócáról már külföldön is nagyon népszerű. A gyerekek szívesen viszontlátják Bogyó és Babócát a különféle típusú játékok témájaként, legyen az társasjáték, memóriajáték vagy kirakó. 
BORIBONA Boribon és Annipanni 1970-es években írt mesesorozat, melynek főszereplői a harminc évvel ezelőtti gyerekek, vagyis a mai szülők kedvencei voltak, de a mai gyerekeknek is ugyanúgy kedvenceivé vált. A Pagony kiadó meglátta a lehetőséget a Boribon témájú játékok gyártásában, így már nem csupán könyvben és mesefilmben elevenednek meg Boribon és Annipanni kalandjai.
DISNEY - Ki ne ismerné Walt Disney mesehőseit? A világ egyik vezető rajzfilm gyártójának kedvelt karakterei visszaköszönnek ágynemű huzatokon, építőjátékokon, kirakós játékokon.
HARRY POTTER - A kis varázslótanonc és barátai története meghódította az egész világot. A kis mágusjelöltek a bűvészkellékek mellett előszeretettel gyűjtik az ikonikus játékokat, varázstárgyakat, társasjátékokat, Lego építőjátékokat.
JÉGVARÁZS -  Egy varázslatos történet bájos karakterekkel megihlette a játékgyártókat is. A mese hőseit viszontláthatják a gyerekek labdákon, kártyajátékon, felépíthetik a jégpalotát, kézműveskedhetnek vagy akár kirakhatják Trefl puzzle-on a a mese csodás pillanatait. 
KISVAKOND - A Kisvakond kalandjai egyszerűek és tanulságosak. A kedvesen megrajzolt állatkák: Kisvakond, Nyuszi, Egérke, Süni és Béka megannyi aranyos történeten keresztül szórakoztatják és oktatják a gyermekeket. A legkisebbek kedvencei több játék témái is, amelyek biztosan sok örömteli percet fognak okozni sok-sok Kisvakond rajongónak. 
MANCS ŐRJÁRAT - Ryder és csapata nem mindennapi, ugyanis hat édes kiskutyával karöltve ment meg mindenkit, aki bajba került. Mindenre elszántak, és bátran helytállnak bármilyen vészhelyzetben. A gyermekek otthonába is beköltözhetnek a Mancs őrjárat büszke csapatának képeivel díszített játékok.
POCOYO - Egy vidám kis kékruhás spanyol kisfiú,kedves mosollyal várja,hogy barátra leljen.  Pocoyo és barátai segítségével könnyűszerel tölthetjük nagyon vidáman gyermekünkkel a tanulás, élményszerzés idejét.
RAYA - Raya és az utolsó sárkány története Kumandra fantasztikus világába repíti el a gyermekeket. Csodás mesefiguráit megtalálod a Clementoni és Lego márkák kínálatában. 
SAM, A TŰZOLTÓ - Melyik fiú ne akarna tűzoltó lenni? Sam a bátor tűzoltó példakép, egy olyan mesehős, aki példát mutat a bátorságra, egymás segítésére, problémák kezelésére, kedvességre és szerénységre.
STAR WARS - Több generáció nőtt fel ezeken a filmeken. Igazi gyűjtői darabok, egyedi, filmes játékok találhatók e kategóriában.
THOMAS ÉS BARÁTAI - Thomas és barátai egy szigeten élnek, ahol kisebb-nagyobb mozdonyok teszik a dolgukat a Kövér ellenőr irányításával. Thomasnak, a kis gőzmozdonynak még sok mindent meg kell tanulnia. Thomas sok kalandot él át barátaival. Vonatkészletek és kiegészítők, motorizált kisvonatok, kismozdonyok, szerelvények, sínpályák egy helyen a Thomas rajongóknak.
TOM & JERRY - Még ma is hatalmas népszerűségnek örvendenek a Tom & Jerry játékok. A vidám macska-egér harc mesefigurái generációk örök kedvencei.
VERDÁK - Villám McQueen, Matuka, Luigi, Sully Monster Truck és a többi hős kisautó kalandjait újra átélhetik a kicsinyek a Verdás játékokkal. 
Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:    • Az alábbi népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.Tovább