Termék státusza
Kategóriák
Nem
Téma szerint
Mesehős
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Star Wars

Ki ne ismerné a Csillagok háborúja fantasy-sci-fi filmsorozatot? Már több generáció nőtt fel ezeken a filmeken. 

A filmek cselekménye "réges régen, egy távoli galaxisban" játszódik, az események a Galaktikus Polgárháború körül forognak. Igazából a cselekmény a jó és a rossz harcát szimbolizálja. Az alaptörténet főszereplői Luke, Han Solo, Leia a jók, az Uralkodó és Darth Vader a gonosz.

A történet azóta kultikussá vált, rengeteg új történettel gazdagodott. A Star Wars történetek rengeteg játékot ihlettek. Kínálatunkban többféle építőjáték kapott helyett. 

Görgess lejjebb és fedezd fel Star Wars játékainkat!

 

Tovább

Napjainkra a filmeken kívül könyvek, televíziós sorozatok, számítógépes és videójátékoktémaparki látnivalók, vidámparkok, képregények együttesen birtokolják a Star Wars nevet, ezzel is hozzájárulva a filmek világának fejlődéséhez, bővüléséhez. A filmsorozat birtokolja a legsikeresebb filmes merchandising Guinness-rekordját. 2015-ben a Star Wars márka értékét 42 milliárd dollárra becsülték.

A legnagyobb játékgyártók is meglátták a lehetőséget a Star Wars játékok gyártásában. A Hasbro kulcstartói és mini figurái mellett a legnagyobb sikert a LEGO Star Wars sorozata aratta. 

A LEGO Star Wars sorozata az egyik legsikeresebb építőjáték már több mint két évtizede. Egy igazi Star Wars rajongónak telitalálat egy ilyen témájú építőjáték. A LEGO alkotta csillaghajók, járművek, helyszínek és szereplők rengeteg szerepjátékra adnak lehetőséget, újabb kalandokra, szórakoztató, kreatív játékra és történetmesélésre inspirálna: rajongók eljátszhatják a fantasztikus akciójeleneteket. Ezek az építőjátékaink alapvetően 5-7 éves, illetve 8-12 éves korú gyerekek részére ajánljuk, akik önállóan vagy társaikkal, szüleikkel építhetik meg a szetteket. A szettek általában a több száz darabból állnak, az igazi Star Wars rajongók igazi kihívást jelent az akár több ezer darabból álló modellek megépítése is. 

A filmes játékok manapság egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert. A Star Wars mellett a Marvel filmek szuperhőseivel és a Disney játékokkal is szívesen játszanak a gyerekek. A játékok segítségével beleélhetik magukat az egyes szereplők helyébe, kiváló szerepjáték eszközök

 

 

 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább