A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Építőjátékok webáruháza

Az építőjáték nagyszerű konstrukciós játék. Az építkezés során a gyermek kockából, különböző játékelemekből és anyagokból; fából, fémből, műanyagból csodálatos építményeket, tárgyakat alkotnak, szerkesztenek - konstruálnak. Miközben a gyerkőc építkezik, a benne lévő feszültség fokozatosan oldódik, és az építmény létrejötte valódi örömforrás lesz számára. Az építős játékok kreativitásra nevelnek, melynek velejárója a megfigyelés, az emlékezés, a képzelet, a problémamegoldás, az esztétikai érzék, és a manualitás fejlesztése is. Ne feledjük, hogy az építő játék nemcsak fejleszt, hanem elsősorban örömforrás is.
Clics építőjáték Clics építőjáték
Műanyag építőjáték fiúknak és lányoknak óvodás kortól: műanyag dobozos építőjátékok, egyedi összepattintható alapelemekkel.
Egyéb építőjáték Egyéb építőjáték
Építőjátékok, melyek játszva tanítják a logikai gondolkodást, segítik a készségek fejlődését, erősítik a memóriát, fejlesztik a kreativitást
Jáva építőjáték Jáva építőjáték
Jáva műanyag építőjáték szettek
Lego építőjáték Lego építőjáték
A LEGO egy világszerte igen sikeres építőjáték védjegyzett neve. Mára szinte nincs olyan dolog, amit ne lehetne megépíteni a Lego alkatrész segítségével.
Logi-vár építőjáték Logi-vár építőjáték
Fából készült, magyar fejlesztésű építőjáték szettek.
SmartMax mágneses építőjáték SmartMax mágneses építőjáték
Smartmax térbeli mágneses építőjátékok: autós építőjátékok, golyópályás építőjátékok, egyéb térbeli formák építésére alkalmas szettek
Zoob építőjáték Zoob építőjáték
Tervezd, építsd, mozgasd 3D-ben!
Rendezés: