Termék státusza
Ár
1 020 Ft - 24 001 Ft
Kategóriák*
Ajánlott korosztály*
Nem*
Téma szerint*
Hányan játszhatják?*
Fejlesztési terület*

Fürdőjátékok

A gyerekek fürdetése nem mindig egyszerű sem a kicsik, sem a szülők számára. Van olyan gyerek, amelyik imád pancsolni, azonban sok gyerek nem szereti a vizet és nyűgössé válik a tisztálkodás. A kis fürdőjátékok azonban lekötik őket, növelik biztonságérzetüket, így sokkal izgalmasabb és élvezetesebb az esti fürdés. Kínálatunkban fürdőkádban és medencében is játszható játékokat is találsz. Manapság már rengeteg gyártó kínál fürdőjátékokat, amik elnyerik a gyerekek tetszésést a különböző állatkáktól kezdve a mesekarakterekig. 

Nézz körül fürdőjátékaink között és könnyítsd meg az esti fürdést!

Tovább

A fürdőjátékok kínálata is egyre inkább növekszik. Legfőbb célja, hogy megkönnyítse és élvezetesebbé tegye a gyerekek számára a fürdést. A színes kis játékok kicsiknek javasoltak, így már néhány hónapos kortól játszhatnak vele a gyerekek. A felfújható, felfúzható, zenélő, spricellő kis játékok, fürdőkönyvek között minden szülő megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. A játékokat úgy tervezik, hogy ne merülhessenek el, így nem kell őket keresgélni sem. 

Vízi állatkák

A kicsik körében a legkedveltebbek a kis állatos fürdőjátékok. Sokkal könnyebben ellazulnak a vízben, ha már a mesefilmekből, plüssfigurákból, könyvekből ismert állatkák tűnnek fel pancsolás közben is. A kínálatban megtalálhatók természetesen a vízben élő állatok, mint a delfin, víziló, kacsa, halacska, de a farmon élő állatok, erdei állatok és az unikornis is egyaránt része a választéknak. 

Tengerre fel!

Melyik kisgyermeknek ne imádna hajókázni? Ha már fürdőjáték, akkor kishajók és vitorlások. Összekapcsolható kishajó, tűzoltó hajó, kalózhajó, tengeralattjáró közül is válogathatunk. A hajók előre-hátra is közlekednek persze, akárcsak az igaziak és több funkcióval is felszereltek. 

Távirányítós játékok

Az egyik legélvezetesebb szórakozást a távirányítós játékok nyújtják. A távirányítós vízi játékok között állatos figurák és hajók is vannak a kínálatban. Medencében használva a legjobb a móka, hiszen nagyobb vízfelületen tudjuk kihasználni adottságaikat. Az elemes kis játékok irányítása fejleszti a finommotorikus készségeket és a térbeli tájékozódást.

Mesehősök a kádban

A gyerekek mindig örülnek, ha találkozhatnak kedvenc kis mesehősükkel, nem csupán a könyvekben és mesefilmekben, de a kis figurák formájában is. Garantáltan minden gyermek szeme felcsillan, ha még fürdés közben is kis kedvencével lehet. A kicsik körében az egyik legnépszerűbb animációs film Pocoyo, melynek főhőse és barátai Pato és Elly kis spriccelős figurái akár szerepjátékként is használhatók a vízben. 

Meséljünk pancsi közben!

Minden kisgyermek imádja, ha a szüleik mesét olvasnak nekik. Egyetlen esti lefekvés sem múlhat el egy kis rövid történet elbeszélése nélkül. Ezt akár a fürdőkádban is megejthetjük. A kis fürdőkönyvek általában csak néhány oldalasak, illusztrációkat tartalmaznak, így saját kis történeteket találhatunk ki a képek segítségével. Minden estére más és más mese mondható el, csak a fantáziára van bízva, hogy mennyi történetet lehet kitalálni. 

Legnépszerűbb márkák: Jamara, Yookidoo, Intex.

Nézz körüli további strandjáték és vizes játék kategóriáinkban is, ha nem csak az esti fürdést szeretnéd élvezetesebbé tenni, hanem a nyaralásra is szeretnél felkészülni! 

 

 

 

 

 

 

 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább