Termék státusza
Ár
1 750 Ft - 49 990 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Mesehős
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Filmes játékok

A filmek és tv sorozatok egyre több játékgyártót ihletnek meg. Ki ne ismerné Harry Pottert, Star Warst vagy a Marvel univerzumot?

A gyerekek rengeteg időt töltenek televíziózással és számítógépes játékokkal, ezért sokkal inkább szívesebben játszanak olyan játékokkal, amelyekben kedvenc filmes szereplőjük köszön vissza. 

Kínálatunkban megtalálhatók a legkedveltebb filmes figurák LEGO, kirakó vagy akár társasjáték formájában, amelyek hosszú órákra lekötik a gyerekeket, így minél kevesebb időt töltenek a képernyő előtt. 

Görgess lejjebb és válassz kínálatunkból! 

 

Tovább

A filmes játékok az egyik legnépszerűbbek a gyerekek körében. Közelebb kerülhetnek általuk kedvenc szuperhősükhöz és karakterükhöz. Sokkal élvezetesebb a játék számukra, ha kedvencüket építhetik meg vagy eljátszhatják a filmekből a már jól ismert jeleneteket. 

A legnépszerűbbek a fantasy témájú filmek évek óta mint például Harry Potter, Star Wars: Csillagok háborúja illetve a Marvel filmek

Harry Potter filmek középpontjában Harry a kamasz varázsló áll. Története arról szól, miként próbálja meg Harry legyőzni a gonosz varázslót, Voldemort Nagyurat, aki megölte Harry szüleit és megpróbálja meghódítani a varázslóvilágot, s leigázni a varázstalan embereket, a muglikat. A könyv-sorozatból számos film, videójáték és más termék is készült.

Nem csupán a gyerekek, de a felnőttek körében is igen népszerű a Star Wars: Csillagok háborúja, amelyet elsőként 1977-ben mutattak be. A Star Wars az első filmek között volt, ami nem csak a jegyek eladásából tett szert jelentős bevételekre, hanem a filmben található figurák, járművek játékpiacon történő értékesítésből. 

A Marvel univerzum már rengeteg szuperhőst felsorakoztatott. A legismertebbek Pókember, Vasember, Amerika kapitány és Thor. A mozifilmek mellett ehhez az univerzumhoz kapcsolódóan megjelentek képregények, Marvel-kisfilmek címmel rövidfilmsorozat, valamint több televíziós sorozat is és természetesen a játékok. 

A filmes játékok közül egyértelműen a legsikeresebbek a LEGO-k. Megalkották az egyes filmek karaktereit. A filmek alapján készült, licences sorozatok hatalmas sikerre tettek szert a gyerekek körében,így további sikerfilmek megvalósítása várható LEGO formájában. A LEGO játékokat nincs olyan, aki ne ismerné a világon. Sikerének titka, hogy az építőjáték hosszú órákra leköti a gyerekeket. Bár több tízezer fajta elemet tartalmaznak a készletek, ezek mindegyike kompatibilis a többi elemmel. Az apró elemek összerakása fejleszti a gyerekek problémamegoldó képességeket. 

Filmes játék kategóriában egyre több társasjáték is készül. A társasjátékoknak rengeteg formája van, mint a kártyajátékok, táblajátékok, stratégiai játékok, partyjátékok. A társasjátékok az egyik legjobb időtöltést biztosítják, összehozza a családot és remekül összekovácsolja a közösséget. 

Ha még több filmes, rajzfilmes játékot szeretnél nézz körül a Mesehősök kategóriában is, ahol még több remek játékot találsz!

 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább