Ár
2 900 Ft - 7 115 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Hányan játszhatják?
Termék státusza

Bűvészkellékek

A kis varázslók, bűvész-inasok kedvükre válogathatnak az számos bűvészkelléket tartalmazó izgalmas mágikus játékok között. A bűvész szettek, mágikus készletek segítségével számos bűvésztrükk, kártya trükk és bűvészmutatvány is könnyen megtanulható a gyermekek számára, már akár 6 éves kortól is.
Tovább
Webshopunk „Bűvészkellékek” termékkategóriájában különböző bűvész játékokat listázunk az 5 - 7 éves és a gyermekek számára ajándékot vagy játékot keresők számára. A Bűvészkellékek termékkategória legolcsóbb játéka 3290 forintba, míg a legmagasabb árú játék 6990 forintba kerül. A játék webshopban kínált összesen 6 különféle bűvész játék, illetve szerepjáték között megtalálható például a „Marvin's Magic Szemfényvesztő Mágikus Készlet”, a „Marvin's Magic Varázslatos bűvész szett”, a „Marvin's Magic”, a „Marvin's Magic Mágikus Készlet”, a „Marvin's Magic Varázsdoboz 125 trükkel” valamint a „Marvin's Magic Varázslatos bűvész szett .” is. A Bűvészkellékek kategória termékeire leginkább a következő kulcsszavakal lehet rátalálni: fényt, trükkel, varázsdoboz, trükkök, szett, mágikus, bűvész, varázslatos.
Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább