Termék státusza
Ár
3 590 Ft - 9 191 Ft
Kategóriák*
Ajánlott korosztály*
Nem*

Bűvészkellékek

Bűvészkellékek - A kis varázslók, bűvész-inasok kedvükre válogathatnak az számos bűvészkelléket tartalmazó izgalmas mágikus játékok között. A bűvész szettek, mágikus készletek segítségével számos bűvésztrükk, kártyatrükk és bűvészmutatvány is könnyen megtanulható a gyermekek számára, már akár 6 éves kortól is.

Tekintsd meg kínálatunkat!

Tovább

Bűvészkellékek - egy csipet varázslat, néhány kellék és máris leesik az álla mindenkinek! A legmenőbb bűvészkellékeket, bűvész szetteket, készleteket itt találod! Légy te a szülinapi partik, bulik sztárja! Nyűgözd le a közönséged varázslatos bűvészmutatványokkal. Már 6 éves kortól könnyedén megtanulható számos bűvésztrükk, kártyatrükk, fényvarázslat, szemfényvesztés. A hozzávaló bűvészkellékeket megtalálod Játékliget játékwebshopunk e játékkategóriájának kínálatában. A bűvészdobozokkal te lehetsz a Varázslatos mentalista. Egy kis kézügyességgel és egy nagy adag illúzióval elkápráztathatod a nagyérdeműt! Gyakorold a titkos fogásokat és amikor felgörül a függöny, olvass mások gondolataiban, mozgasd a kulcsot láthatatlan energiáddal, szabadítsd ki magad a lelakatold láncaidból és varázsolj pénzt a semmiből!

Bűvészkellékek kategóriánkban Marvin's Magic Mágikus Készletek, Varázslatos mentalista trükkök, Hihetetlen kártyatrükkök, fényvarázslat, varázsdoboz, Bűvös poharak, Mágikus csomók, Mini magic készletek, elképesztő mutatvány készletek várják a bűvésztanoncokat, hogy hatalmas varázsló válhasson belőlük.

A bűvészek és a varázslók titokzatos világát már a Harry Potter előtt is imádták a a gyermekek. A bűvészdoboz, a varázscilinder mindig is különleges játék volt a számukra. A kis varázslótanonc hihetetlen kalandjai óta pedig a bűvészkellékek népszerűsége egyre nő a gyerekek körében. Ez a remekbeszabott szerepjáték tökéletes a kézügyesség, koncentráció és a problémamegoldó képesség fejlesztésére. Szuper móka ami kiválóan lefoglalja a gyerkőcöket, akár a trükköket gyakorolják, akár egymást szórakoztatják vele. A bűvészkellékek segítségével olyan illuzionista trükköket sajátíthatnak el, amivel akár iskolai rendezvényeken is felléphetnek.

Merülj el óriási választékunkban és találd meg játék webáruházunk játékkategóriáiban a számotokra legértékesebb játékokat!

Ezekre a szavakra is érdemes keresned: varázslat, magic, bűvész, bűvös, bűvész játék, 

Karácsonyi ajándékötletek


Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:    • Az alábbi népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.Tovább