Termék státusza
Ár
1 310 Ft - 2 461 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Mesehős
Fejlesztési terület

Tom & Jerry

A Tom & Jerry olyan amerikai rajzfilmsorozat, amelyet bár a 20. század derekán készült, de még ma is hatalmas népszerűségnek örvend.

A történet középpontjában Tom, a macska és Jerry, az egér örökös harcban állnak egymással. Tom folyton Jerry nyomában van, hogy elkapja, de Jerry mindig túljár az eszén. Igazi macska-egér harc az övék. 

Ha Tom és Jerry rajongó vagy nézz körül webáruházunkban, amelynek kínálatát folyamatosan bővítjük!

Tovább

Tom & Jerry az egyik legsikeresebb rajzfilmsorozat, amelyet valaha is alkottak. A mesében szinte sosem beszélnek, egy-két résztől eltekintve. A zenei aláfestés emiatt fontos szerepet tölt be. Bár macska-egér harcról van szó, a jelenetek nem brutálisak, valódi erőszak egyszer sem látható, inkább csak mókás sérüléseket szenvednek. A történet alapján számos játék látott napvilágot. 

Puzzle

A Clementoni Tom & Jerry kirakókat minden meserajongó imádni fogja. Elsősorban óvodáskorú gyermekeknek készültek. A kirakóelemek nagy mérete lehetővé teszi, hogy a kirakóelemekkel az apró kezek is könnyedén boldoguljanak. A tökéletes nyomtatásnak köszönhetően vibrálóan színes, éles és élettel teli képek rakhatók ki. Fejleszti a finommotorikát, a logikus gondolkodást, türelemre és kitartásra nevel.

Plüssfigurák

A plüssfigurák a legnépszerűbb játékok. A mesék szereplőit ábrázoló játékok különösen sikeresek a gyerekek körében. A plüssfigurák segítségével eljátszhatják a rajzfilmes jeleneteket, de saját történeteket is kitalálhatnak, kiváló szerepjátok eszköz. Akár te leszel Tom vagy Jerry garantáltan jól fogtok szórakozni. 

Társasjáték

Igazi közösséget kovácsoló játékok a társasjátékok. Az egyik népszerű társasjáték a Tom és Jerry társasjátéka könnyedén elrepíti a gyerekeket a kedvenc rajzfilmfigurájuk világába. Remekül fejleszti a gyerekek képzelőerejét és stratégiai gondolkodását. 

Keresd további mesehős játékainkat!

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább