Pocoyo

Egy vidám kis kékruhás spanyol kisfiú,kedves mosollyal várja,hogy barátra leljen. Segíts neki és gyermekednek, hogy egymásra találjanak :-) Ha még pici a pici ,megteheted egy Pocoyo babakönyvvel vagy akár egy Pocoyo plüssfigurával is. Ha már kicsit nagyobb a csemetéd, akkor biztos szívesen játszana veled együtt a Pocoyo tépőzáras darts táblával is. 

Nézzd körül a termékeink közt!

Tovább
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

Pocoyo segít!

Tanulni jó! Minek milyen az anyaga? Mekkora hangja van ha leesik? Miért nem merül le a vízben? Ilyesmi kérdések fogalmazódhatnak meg a gyerekek fejében, mi pedig azonnal ugrunk is a helyes válasszal. Pocoyo és barátai segítségével könnyűszerel tölthetjük nagyon vidáman gyermekünkkel a  tanulás, élményszerzés idejét. Kitalálhatjátok együtt, hogy  a Pocoyo formabedobóba mi hova is illik pontosan. Közben megtanulja a kicsi a formákat, színeket, fejlődik a problémamegoldó készsége.

 Pocoyo és kis barátai a fürdőkádban is a társai lehetnek. Ha Elly és Pato fürdőjáték formájában a gyermekeddel lesznek a kádban, máris élvezetesebb lesz még a hajmosás is.  Alvás előtt maradt még egy kis idő? Gyorsan kerüljön elő a Pocoyo puzzleEgyütt minden jobb:-) Láthatod, hogy gyermeked egyre ügyesebb! Ezt könnyűszerrel be is tudja neked bizonyítani, ha együtt álltok neki  a foglalkoztató füzet kitöltésének. Ha pedig még kicsi a kicsi, neki is lesz alkalma olvasni, hiszen a Pocoyo babakönyv pontosan nekik készült. Puha, színes, rágcsálható. Mi is kellhetne több egy egyéves örökmozgónak?

 A szem és a kéz mozgásának összehangolt, közös munkája számos tevékenység alapja. A szem-kéz koordináció megfelelő fejlettségi szintje többek között az íráshoz, olvasáshoz, labdaelkapáshoz is szükséges. Hogy fejlődik és hogyan fejleszthető?Ahhoz, hogy a gyermek a vonalakon belül ügyesen formálja a betűket írástanuláskor, a szem-kéz megfelelő szintű koordinációja szükséges - szemével az írást kell követnie, a tevékenységet végző keze a periférikus mezőben marad. Az írás, olvsasás mellett, a rajzoláshoz és egyes mozgásformákhoz (labdaelkapás, elütés) is létfontosságú a szem és kéz közös munkája. Próbáljátok ki a Pocoyo tépőzáras darts játékot és élvezzézek együtt a sikert!

 A beszédkészség fejlődésében, a társas kapcsolatok pozitív alakulásában is igen nagy jelentőségű a szerepjáték. Játszatok együtt Pocoyo plüssfigurájávalmely már 1-3 éves gyermeket is kikapcsol, felvidít. 

 

 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább