Ár
1 190 Ft - 4 291 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Mesehős
Fejlesztési terület
Termék státusza

Pocoyo

Egy vidám kis kékruhás spanyol kisfiú,kedves mosollyal várja,hogy barátra leljen. Segíts neki és gyermekednek, hogy egymásra találjanak :-) Ha még pici a pici ,megteheted egy Pocoyo babakönyvvel vagy akár egy Pocoyo plüssfigurával is. Ha már kicsit nagyobb a csemetéd, akkor biztos szívesen játszana veled együtt a Pocoyo tépőzáras darts táblával is. 

Nézzd körül a termékeink közt!

Tovább

Pocoyo segít!

Tanulni jó! Minek milyen az anyaga? Mekkora hangja van ha leesik? Miért nem merül le a vízben? Ilyesmi kérdések fogalmazódhatnak meg a gyerekek fejében, mi pedig azonnal ugrunk is a helyes válasszal. Pocoyo és barátai segítségével könnyűszerel tölthetjük nagyon vidáman gyermekünkkel a  tanulás, élményszerzés idejét. Kitalálhatjátok együtt, hogy  a Pocoyo formabedobóba mi hova is illik pontosan. Közben megtanulja a kicsi a formákat, színeket, fejlődik a problémamegoldó készsége.

 Pocoyo és kis barátai a fürdőkádban is a társai lehetnek. Ha Elly és Pato fürdőjáték formájában a gyermekeddel lesznek a kádban, máris élvezetesebb lesz még a hajmosás is.  Alvás előtt maradt még egy kis idő? Gyorsan kerüljön elő a Pocoyo puzzleEgyütt minden jobb:-) Láthatod, hogy gyermeked egyre ügyesebb! Ezt könnyűszerrel be is tudja neked bizonyítani, ha együtt álltok neki  a foglalkoztató füzet kitöltésének. Ha pedig még kicsi a kicsi, neki is lesz alkalma olvasni, hiszen a Pocoyo babakönyv pontosan nekik készült. Puha, színes, rágcsálható. Mi is kellhetne több egy egyéves örökmozgónak?

 A szem és a kéz mozgásának összehangolt, közös munkája számos tevékenység alapja. A szem-kéz koordináció megfelelő fejlettségi szintje többek között az íráshoz, olvasáshoz, labdaelkapáshoz is szükséges. Hogy fejlődik és hogyan fejleszthető?Ahhoz, hogy a gyermek a vonalakon belül ügyesen formálja a betűket írástanuláskor, a szem-kéz megfelelő szintű koordinációja szükséges - szemével az írást kell követnie, a tevékenységet végző keze a periférikus mezőben marad. Az írás, olvsasás mellett, a rajzoláshoz és egyes mozgásformákhoz (labdaelkapás, elütés) is létfontosságú a szem és kéz közös munkája. Próbáljátok ki a Pocoyo tépőzáras darts játékot és élvezzézek együtt a sikert!

 A beszédkészség fejlődésében, a társas kapcsolatok pozitív alakulásában is igen nagy jelentőségű a szerepjáték. Játszatok együtt Pocoyo plüssfigurájávalmely már 1-3 éves gyermeket is kikapcsol, felvidít. 

 

 

Tovább