Termék státusza
Ár
2 790 Ft - 4 491 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Mesehős
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Boribon

Marék Veronika Boribon és Annipanni mesekönyv sorozata nagy népszerűségnek örvend a pici gyerekek körében. Boribon és Annipanni számos kalandot él meg együtt, amely élethelyzetekből Boribon mindig tanul valamit. A történetek egyszerűek, a rajzok kedvesek, szeretnivalóak. 

Ez a grafika és téma jelenik meg "boribonos" játékainkban is: a puzzle-n és a társasjátékokban is.

Ha a gyermek Boribon rajongó, a legjobb helyen jársz!

Görgess lejjebb és fedezd fel folyamatosan változó kínálatunkat és találd meg gyermeked számára a kedvenccé váló játékot!

Tovább

A Boribon és Annipanni 1970-es években írt mesesorozat, melynek főszereplői a harminc évvel ezelőtti gyerekek, vagyis a mai szülők kedvencei voltak, de a mai gyerekeknek is ugyanúgy kedvenceivé vált. A Pagony kiadó meglátta a lehetőséget a Boribon témájú játékok gyártásában, így már nem csupán könyvben és mesefilmben elevenednek meg Boribon és Annipanni kalandjai. 

A kirakó az egyik legjobb választás, hiszen a fejlesztve szórakozás, játszva tanulás egyik iskolapéldája a puzzle-lal történő játék. A gyerekek sokféle dolgot tanulnak meg az egyes darabok összeillesztésén keresztül: a logikai gondolkodást, a monotonitás tűrést, a finommotorikát, fejleszti a vizualitást, az észlelést, a térlátást és tájékozódást, a kitartást, a kudarctűrést. Próbáld ki a játékot Boribon kockakirakóval. 

Óvodás gyermekünk sokszor nehezen meséli el, hogyan telt a nap. Sokszor még nem tudja megfelelően elmondani, mit történt vele, mit érez és mire vágyik? A Hogy érzed magad? játékkal Boribonnal, a legkisebbek kedvencével a kicsik megtanulhatják felismerni és megnevezni az érzéseiket. Ez a beszédkészség-fejlesztés, gondolataink, érzéseink kifejezésének megtanulása, a napi események feldolgozása már egészen pici korban nagyon fontos.

Az Adj egy pacsit, Boribon társasjáték szintén óvodás korúaknak ajánlott interaktív társasjáték.

A Hová bújtál, Boribon? társasjáték is igazi élményt kínál. A dobozban 2 játékváltozat, egy bújócska és egy fogócska is található. Boribon és Annipanni bújócskáznak. Szuszi a kutyus és Hapci a cica segít Boribonnak, nehogy Annipanni megtalálja. Amikor a bújócskát megunják, jégfogózni kezdenek! Hiába gyors Annipanni, ha csak a cicát és a kutyust kapja el, nem nyer. 

Mindkét társasjáték tökéletes választás a társasjátékokkal, a közös játékkal ismerkedő gyerekeknek, főleg, ha Boribon rajongókról beszélünk. Garantált a jó szórakozás.

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább