Termék státusza
Ár
2 730 Ft - 9 790 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Mesehős
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Baby Shark

Ő Baby Shark, egy mosolygós  kis figura akit kedves hangján előadott dala miatt csak szeretni lehet. A kicsik és a kicsit nagyobb gyermekek is szívesen hallgatják. Felkelti érdeklődésüket, mozgásra készteti őket. Az építőkockával saját teret hozhatnak létre kis kedvencüknek. A rajztábla használatával a képzeletüket tudjuk szabadjára engedni, miközben a finommotorikus képességük is fejlődik. Baby Shark kislányoknak és kisfiúknak is egyaránt hű barátja lehet.

Nézz körül választékunkban!

Tovább

Baby Shark egy nagyon közkedvelt figura a gyermekek körében. Nagy szemével, mosolygós arcával mindenkiben  jó hangulatot ébreszt. 

Zenélő plüssfigurája pihe-puha tapintású, kellemes társasága kislányoknak, kisfiúknak egyaránt. Megnyugtató hatással bír gyermekeinkre ha ölelheti, szeretgetheti kis barátját. Énekre bírni a kicsik is könnyedén tudják, ezáltal egy mozgásra késztető játékot tudhatunk gyermekünknél. Kézre húzható, így bábozhatunk is vele.

Nagyon kedvelt játék az egészen kicsi gyermekek körében  is a puha építőkocka, mellyel létrehozhatnak valamit, fejleszthető ez által a kézügyességük, kreativitásuk. Jobb megfigyelőkké válnak a játék használata során, fejlődik a problémamegoldó képességük. Abszolút biztonságos játék, rugalmassága miatt nem okoz sérülést akkor sem, ha esetleg rálép vagy a szájába veszi a gyermek. 

  Ha finommotorikájuk fejlődésést is szeretnénk megtámogatni, akkor kiváló választás lehet a varázslatos rajztábla. Baby Shark aranyos kis cápáival találkozhat a gyermeked ezen a rajztáblán. A rajztáblára a készletben található tollal tudnak rajzolni a csemeték, akár már 3 éves kortól. 

A puzzle-k, kirakók kedvelt elfoglaltsága szinte minden korosztálynak. Két összeillő darab megtalálása azonnali sikerélményt nyújt. A megfigyelőképesség,a prooblémammegoldás a puzzle segítségével játszva fejleszthető.

Ha még több, rajzfilmes játékot szeretnél nézz körül a Mesehősök kategóriában is, ahol még több remek játékot találsz!

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább