Bing és barátai

Bing egy brit televíziós animációs mesesorozat. A főhős Bing nyuszi, aki Floppal és más játszótársával sok tanulságos kalandokba keveredik a 3 évesek általános hétköznapi világában. Bing egy vicces, okos óvodás, aki Floppal, Hoppityvel, Sulával, Kokoval, Charlieval, Pandóval, Ammával és Paulával éli lendületes mindennapjait. Együtt fedezik fel a természetet, illetve dolgoznak fel olyan témákat, mint pl. a betegségek,az irigység vagy a búcsú.

A Bing nyuszi rajongók biztosan örömmel játszanak olyan játékokkal, amelyekben viszontláthatják kedvenceiket.

Görgess lejjebb, nézd meg kínálatunkat!

 

Tovább
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

Bing nyuszi és barátainak kalandjai igazán szerethető mese, gyerekeknek és szüleiknek egyaránt. Egy Bing nyuszis plüss, egy Flop plüss és egy Sula elefánt plüss segítségével a gyerekek könnyen újrajátszhatják a mesékben megismert történeteket, illetve újakat találhatnak ki, kijátszva magukból, amikhez éppen kedvük van, ami leginkább foglalkoztatja őket. 

A puzzle mindig nagyon jó választás 

A  kirakó egy majdnem univerzális játék: fejleszti a kézügyességet, a térlátást, a vizuális észlelést, a figyelmet, a kitartást. Pláne, ha Bing és barátai témájú kirakóról beszélünk: "Szórakozás a parkban", "Születésnapi készülődés", "Bing a kertben", "Játék a cicákkal". Az Óriás padló puzzle-k is nagy kedvencei az óvodásoknak, amiből nálunk többféléből választhatsz: "Szia Bing!", "A legjobb barátok - Bing!", "Gyerünk Bing!". A Bing puzzlek a kicsiknek készültek, általában 15-24 darabosak. Ideális a kicsi kezekhez a nagyobb méretűk miatt. 

Irány ki a szabadba!

A labdázás is nagyobb élvezet, ha azon Bing nyuszi és Flop vagy Bing valamelyik barátja, például Sula elefánt van rajta. A Mondo Toys már olyan bioalapúak, teljes mértékben környezetbarát és újrahasznosíthatóak. 

Aki szeretné, Bing hátizsákot is hordhat! Kirándulásokhoz ideális a hátizsák. 36 db, különböző méretű színes kockát rejt, amiket így bárhova magukkal vihetik a gyerekek. A játékkockák fejlesztik a motoros képességet, játék közben a gyermek nemcsak a finom- és nagymotoros mozgásokat gyakorolja, hanem a szem-és kéz koordinációját is, illetve térlátásuk, kreativitásuk is fejlődik.

Játszva tanulni? Ez amolyan Bing szokás!

Bing és barátain kívül webáruházunkban megtalálhatóak egyéb mesehősök is kategóriákra bontva. Válogass kedvedre!

 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább