Termék státusza
Ár
3 740 Ft - 29 020 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Mesehős
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Bogyó és Babóca játékok

Mindegyik kisgyerekes szülő ismeri Bogyót, a csigafiút és Babócát a katicalányt. A Bogyó és Babóca Bartos Erika mesesorozata. A mesekönyvből filmváltozat is készült.

A bogárkák és barátaik kalandjai nagyon népszerűek a kisgyermekek körében. A gyerekek szívesen viszontlátják Bogyó és Babócát a különféle típusú játékok témájaként, legyen az társasjáték, memóriajáték vagy kirakó.

Az óvodások kedvenc mesehőseiken keresztül élhetik át a már ismert kalandokat vagy szerezhetnek új élményeket játszva tanulással.

Görgess lejjebb és nézz körül a Bogyó és Babóca mesesorozat játékai között!

Tovább

Bogyó és Babóca története 2004-ben indult. Ma már külföldön is nagy népszerűségre tett szert, a mesekönyv kötetei több nyelven is megjelentek. 2010-ben filmesítették meg először, 2014-ben a harmadik sorozat követte. A Bogyó és Babóca sorozat figuráit a szerző bábok formájában is elkészítette, melyből nagysikerű vándorkiállítás született. 

A hatalmas sikernek köszönhetően hamarosan elkezdték az első játékokat is gyártani. Kimondottan kisebb korosztálynak készült a mesekockák, amelyekből izgalmas jelenetek rakhatók össze, amelyek segítik a gyerekek vizuális fejlesztését. 

A Bogyó és Babóca memóriajátékok segítik a koncentrációt, a memória fejlesztését és a gondolkodást. 

A társasjátékokat a Keller & Mayer cég adja ki, melyek közül az egyik népszerű az Úton az oviban. A mesesorozat szinte mindegyik figurája szerepel a társasjátékban. A társasjátékok szabályai egyszerűek, érthetőek az óvodás korú gyermekek számára is. 

A kreatív gyerekeknek készültek a Bogyó és Babóca kifestők. Nem csupán a kreativitásukat és finommotorikus készségeiket fejleszti, de remek szórakozást nyújtanak is egyben. 

A játékok mesehősökkel mindig is sikeresek voltak a gyerekek körében. Nagy örömet okoz számukra, ha a már a televízióból és mesekönyvekből jól ismert kedvencük játékokban is visszaköszön rájuk. 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább