Termék státusza
Ár
3 070 Ft - 49 990 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Mesehős
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Harry Potter

Harry Potter neve biztosan minden gyermeknek és felnőttnek ismerősen cseng. A kis varázslótanonc története elsőként regénysorozatban, majd filmekben hódította meg a világot. Természetesen a játékipar is felfigyelt erre, így a játékgyártók sem maradtak ki a sorból, hogy játék formájában is megelevenítsék Harry Potter történetét. Legyen LEGO vagy társasjáték minden gyermek megtalálja majd a számára legkedvesebb Harry Potter témájú játékot. 

Görgess lejjebb és fedezd fel kínálatunkat Harry Potter játékokból!

 

Tovább

Az angol írónő J. K. Rowling története 1997-ben hódította meg az egész világot, amikor az első regény megjelent Harry Potter és a bölcsek köve címen. 4 évvel később már meg is filmesítették az első könyvet és folyamatosan érkeztek a további kötetek és mozifilmek. A Harry Potter sorozat összesen 7 részből áll, az utolsó könyv 2007-ben, míg annak filmvászonra kerülése 2011-ben valósult meg. A történet alapján hamarosan pedig megjelentek a játékok is a boltok polcain. Természetesen nem csupán Harry Potter, de sorozat többi szereplője is, mint Hermione, Ron, Dumbledore professzor vagy Hagrid is az olvasók szívéhez nőttek, így őket is megtalálod a játékok formájában. 

Építsd meg Harry Potter helyszíneit!

A LEGO Harry Potter készleteivel újra átélheted a filmek ikonikus jeleneteit. Építsd meg például a Roxfort csillagvizsgáló tornyot és szerezd be hozzá a LEGO Harry Potter minifigurákat, hogy minél több szereplővel játszhass. Amellett, hogy nagyszerű történeteket eleveníthetsz meg, az építőjáték remekül fejleszti a finommotorikus készségeket.

Harry Potter foglalkoztató füzetek

A Móra könyvkiadó gonozásában megjelentek a Harry Potter foglalkoztató füzeteket is. Rejtvényeket, feladványokat, számtalan fejtőrőket oldhatsz meg, amelyek kiválóan ösztönöznek a logikus gondolkodásra

Harry Potter társasjáték

Számos Harry Potter témájú társasjáték és kártyajáték készült az elmúlt években. A Roxfort próbatétel társasjáték kifejezetten kicsi gyerekeknek készült memória és szettgyűjtős játék. A Harry Potter Igaz vagy Hamis társasjátékkal a varázslóvilág szerelmesei most próbára tehetik ismereteiket egymással szemben. Aki a sakkjátékot szereti, az is választhat Harry Potter sakkészletet. A sakkparti garantáltan varázslatos lesz!

Bújj Harry Potter bőrébe!

Minden gyerek szeretné egyszer kipróbálni milyen lehet egy igazi varázsló bőrébe bújni. Ehhez nélkülözhetetlen kellékek Harry Potter elmaradhatatlan eszközei, mint az aranycikesz, a varázslópálca vagy a Roxfort kulcstartója. Ha már felszerelkeztél a tárgyakkal, akkor indulhat is a szerepjáték

Nézz körül webáruházunkban további filmes játékaink és mesehőseink között is!

 

 

 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább